İzmir Menderes’te sünnet düğününde twerk dansına dava açıldı!

İzmir’in Menderes ilçesinde bir sünnet düğününde dansöz çıkarılması ve çocukların önünde uygun olmayan dansların sergilenmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Sünnet çocuğunun babası, annesi, amcası ve videoda twerk dansı yaptığı görülen 3 dansöz hakkında dava açıldı.

İzmir Menderes’te sünnet düğününde twerk dansına dava açıldı!
Yayınlama: 18.10.2019
A+
A-

Sünnet düğününde çocukların önünde twerk dansı yapılması sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Düğüne dansöz çıkaran aile hakkında gözaltı kararı verilmiş daha sonra serbest bırakılmıştı. İnfiale neden olan sünnet düğünü ile ilgili soruşturma kapsamında, İzmir’in Menderes ilçesinde gerçekleşen 7 yaşındaki bir çocuğun sünnet düğününde sahneye çıkan dansözlerin twerk dansı yaptığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepkiye neden olan sünnet düğününe ilişkin soruşturma tamamlandı.

CİNSEL İSTİSMAR VE HAYASIZCA HAREKETTEN CEZA İSTENDİ!

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede İzmir Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile skandal görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasının ardından gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından serbest bırakılan 7 yaşındaki çocuğun babası F.K., annesi T.K, amcası H.K.’nin “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali” suçundan, videoda görülen dansçı G.K. ile 2 dansçı arkadaşının ise “Çocuğun Cinsel İstismarı” ve “Hayasızca Hareket” suçlarından cezalandırılması istendi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.