İzmir Takımlarının Bulundukları Liglerde Son Durumları

İzmir Takımlarının Bulundukları Liglerde Son Durumları
Yayınlama: 14.03.2018
A+
A-

(İHA) – Profesyonel liglerde mücadele eden İzmir ekiplerinden Göztepe Avrupa kupaları hayali kurarken; Altınordu, Menemen Belediyespor ve Altay ise şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bucaspor ve Karşıyaka’nın tek hedefi ise ligde tutunabilmek. 

İzmir’i profesyonel liglerde temsil eden ekipler mücadelesini sürdürürken, sezon sonunda şehirde hem sevinç hem de üzüntü yaşanabilir. Şehrin 4 takımı kendi hedeflerinde koşmaya devam ederken, 2 takımın tek hedefi ise ligde kalabilmek.  14 yıl aranın ardından Süper Lig’e yükselen ve gösterdiği başarılı performansla Avrupa’ya gitmenin hesaplarını yapan Göztepe, 25 haftanın ardından topladığı 39 puanla hayallerini ilerleyen haftalara taşımayı başardı.  Spor Toto 1. Lig’de ikinci yarıda fırtına gibi esen Altınordu ise topladığı 45 puanla sıralamada 2. basamakta bulunan Ankaragücü ile arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi başardı.

2. Lig’e damga

TFF 2. Lig’e ise İzmirliler damga vurdu. Kırmızı Grup’ta Menemen Belediyespor 58 puanla liderlik koltuğunda otururken, Beyaz Grup’un lideri ise 50 puanlı Altay olmayı başardı. Her iki takım da sezon sonunda mutlu sona ulaşmak isterken, yine bu ligde boy gösteren Bucaspor ve Karşıyaka ise oldukça zor günler geçiriyor. Kırmızı Grup’ta yer alan Bucaspor 26 puanla, Beyaz Grup’ta ter döken Karşıyaka ise 15 puanla ligde kalma mücadelesi veriyor.
TFF 3. Lig 2. Grup’ta ise Tire 1922, 42 puanla Play-Off için ter döküyor. İzmirspor ise süper amatör lig beyaz grupta 51 puanla 3.sırada bulunuyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.