Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Ticaret Borsası, yeni ticaret portalı ile üyelerine yerli ve yabancı firmalara ulaşma imkanı sunuyor!

İzmir Ticaret Borsası, üye

İzmir Ticaret Borsası, üye firmalarının elektronik ticaret şekillerine adaptasyonunu kolaylaştırmak, yeni ticaret imkânları sunmak ve firmalarının yurtdışına açılmalarına katkıda bulunmak amacıyla bir ilke daha imza attı. Bu kapsamda, yurtdışından gelen taleplerin Borsa’ya üye firmalara duyurulması ve onların tekliflerinin de hem yurtiçi hem yurtdışındaki olası müşterilere ya da iş birliği yapabilecekleri firmalara ulaştırılması amacıyla “İzmir Ticaret Borsası Ticaret Portalı” geliştirildi.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Tüm dünyada iş yapış şekilleri değişir, elektronik ticaret ve ticaret portalları etrafında şekillenirken; bizler de 130 yıldır ticarete yön veren öncü kuruluş İzmir Ticaret Borsası yönetimi olarak üye firmalarımıza yeni imkânlar sunmak, yurtdışına açılmalarına ve yurtiçinde daha geniş kitlelere ulaşmalarına katkı sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla geliştirdiğimiz, tarım sektöründe yerli ve yabancı firmaların talep ve tekliflerini ortak bir noktada buluşturan İzmir Ticaret Borsası Ticaret Portalı’nı tüm üyelerimizin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Kestelli, portalı kullanan üyelerin sistem içerisinde yurtiçi ve yurtdışından gelen talepleri görebileceklerini, firmalarının tekliflerini hem yurtdışındaki hem yurtiçindeki müşterilere ya da iş ortaklarına ulaştırma imkânına sahip olacaklarını sözlerine ekleyerek “Birlikte çalışmak, birlikte kazanmak için tüm üye firmalarımızı b2b.itb.org.tr’yi kullanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İzmir Ticaret Borsası üye firmalarının elektronik ticaret şekillerine adaptasyonunu kolaylaştırmak ve firmalarının yurtdışına açılmalarına katkıda bulunmak amacıyla uzun yıllardır çeşitli projeler ve iş birlikleri gerçekleştiriyordu. Bu kapsamda, yurtdışından gelen taleplerin üye firmalara duyurulmasına ve onların tekliflerinin hem yurtiçi hem yurtdışındaki olası müşterilere ya da iş birliği yapabilecekleri firmalara ulaştırılması amacıyla İzmir Ticaret Borsası Ticaret Portalı geliştirildi. İzmir Ticaret Borsası websitesi üzerinden hizmete açılan portal aracılığı ile Türk ve yabancı firmalar iş birliği taleplerini ve ürünlerini GTİP bazında ticaret portalına aktarabilme, talep ve tekliflerini sistem üzerinden sunabilme imkânına sahip olacak.