Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Ticaret Lisesi Vakfı’nda Çengil Dönemi

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir en eski ve köklü eğitim kurumlarından olan İzmir Ticaret Lisesi’ne ait Eğitim Vakfi’nda secim heyecanı yaşandı. Konak Asım Becerci İş Hanı No:53  adresinde vakıf üyelerinin katılımıyla gerçeklesen seçimle oy birliğiyle Sezai Çengil Vakıf Başkanı olurken Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu oluşturuldu.

 

Aynı zamanda kendisi de İzmir Ticaret Lisesi 1992 yılı mezunu olan yeni Vakıf Başkanı Sezai Çengil Vakfı üyelerine kendisini bu yılki Başkanlık görevine layık gördükleri için teşekkür ederken şunları söyledi:” 25 yıl öncesine dayanan vakfımızın kurucuları babam Mali Müşavir Muammer Çengil, İzmir Valisi Kutlu Aktaş, İzmir Ticaret Odası başkanı Ekrem Demirtaş, Profesör Doktor Fikret Dönmez, Mali Müşavir Osman İnneci 24 kişi ile yola çıkarak İzmir Ticaret Lisesi Eğitim Vakfı’nı kurmuştur. Vakfımızın kuruluş amacı okul bina ihtiyaçlarını okul öğrencilerinin burs ve diğer ihtiyaçlarına destek olmak amaçlı olup bugüne kadar gerekli hizmetleri vermiştir.”

 

Sezai Çengil ayrıca Vakıf haricinde okul mezunlarının kurduğu grupları da Egitim Vakfi çatısı altında toplamayı; okul ve öğrencilere daha üretken hizmet vermek istediklerini belirtti.

Seçim sonrası Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri İzmir Ticaret Lisesi Müdürü Selime Özkan’ı yerinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yapılması planlanan etkinlikler ve paylaşımlar değerlendirildi.