Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Tire’de Ahmet Karadayı’nın ardından baba Süleyman Karadayı’dan da haber alınamıyor!

İzmir Tire’de yaklaşık 1 aydır kayıp olan Ahmet Karadayı’nın ardından bu kez de baba Süleyman Karadayı’dan haber alınamıyor.

İzmir Tire'de yaklaşık 1

İzmir’in Tire ilçesinde 9 ekim günü işe gidiyorum diyerek evden çıkan Ahmet Karadayı’dan bir daha haber alınamamıştı. Ahmet Karadayı’nın babası Süleyman Karadayı kayıp oğlunun bulunması için Star Tv’de yayınlanan İnci Ertuğrul ile Gerçeğin Peşinde programına başvuruda bulunmuştu. Ahmet Karadayı olayın yeni bir gelişme daha yaşandı. İnce Ertuğrul ile Gerçeğin peşinde programına katılan baba Süleyman Karadayı’dan da 3 gündür haber alınamıyor.

STAR TV’DE PROGRAMA KATILIYORDU

İzmir’in Tire ilçesinde 9 Ekim’den bu yana haber alınmayan Ahmet Karadayı’nın babası Süleyman Karadayı oğlunun bulunması için televizyon programına başvurmuştu. Star Tv’de yayınlanan İnci Ertuğrul ile Gerçeğin peşinde programı da Ahmet Karadayı ile ilgili yeni bilgiler paylaşılıyordu. İnci Ertuğrul ile Gerçeğin Pelinde programına katılan Süleyman Karadayı 25 Ekim Cuma gecesi havayolu ile İzmir’e oradan da Tire’deki alaylı köyü’ndeki evine döndü.

BABA SÜLEYMAN KARADAYI DA KAYBOLDU

Edinilen bilgiye göre Süleyman Karadayı’dan eşi Şerife Karadayı 3 gündür haber alamıyor. Süleyman Karadayı’nın İstanbul’da yeniden programa katılmak istemediği için gitmeyeceğini söyledi. Şüpheli olaydan baba Süleyman Karadayı’dan haber alınamaması olayı daha da ilginç bir hale getirdi. Anne Şerife Karadayı, Oğlu Ahmet Karadayı ve eşi Süleyman Karadayı’dan haber bekliyor.