Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Tire’de kaybolan Ahmet Karadayı’dan 12 gündür haber yok!

İzmir’in Tire ilçesinde 9 ekim günü işe gidiyorum diyerek evden çıkan Ahmet Karadayı’dan bir daha haber alınamadı. Ahmet Karadayı’nın babası Süleyman Karadayı kayıp oğlunun bulunması için Star Tv’de yayınlanan İnci Ertuğrul ile Gerçeğin Peşinde programına başvurdu.

İzmir'in Tire ilçesinde 9

İzmir’in Tire ilçesinde 9 Ekim’den bu yana haber alınmayan Ahmet Karadayı’nın babası Süleyman Karadayı oğlunun bulunması için televizyon programına başvurdu. Star Tv’de yayınlanan İnci Ertuğrul ile Gerçeğin peşinde programı da Ahmet Karadayı ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Nişan hazırlığı yaptığı ancak, nişanlanacağı kadının başka bir kişi ile evli olduğu ortaya çıktı. Ahmet Karadayı’nın nişan yapacağı tarihte evlendi paylaşımı yapması da şaşırttı.

ARABASININ ANAHTARINI BAKKALA BIRAKMIŞ

İzmir’de Tire Süt Kooperatifinde işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Ahmet Karadayı’nın son olarak babası ile telefonda görüştüğü belirtiliyor. Telefon ile konuştuktan sonra Tire batı Garajı’nda arabasını bırakan ve arabasının anahtarının amcasının oğlu tarafından alınacağını söylediği ve bir daha ortada görünmediği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Polis ve Jandarma’nın 34 yaşındaki Ahmet Karadayı’yı arama çalışmaları devam ediyor.