Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Valiliği’nden flaş Menemen kararı geldi! Kura için yeni tarih açıklandı

Menemen’de belediye başkanvekilliği için yapılacak kura çekiminin CHP’nin önerge hamlesiyle bir kez daha ertelenmesinin ardından düğmeye basan İzmir Valiliği yeni tarihi açıkladı.

Menemen'de belediye başkanvekilliği için

Menemen Belediyesi’nde Serdar Aksoy’un başkanlık görevini yürüttüğü sırada gerçekleşen soruşturma kapsamında tutuklanması ve bakanlık tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından başlayan başkanvekilliği seçim süreci devam ediyor.

Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda CHP’nin önerge hamlesi sonrası kura çekiminin bir kez daha ertelenmesinin ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger düğmeye bastı. Köşger, Belediye Kanunu’nun 46.maddesini devreye sokarak Vali Yardımcısı Hulusi Doğan’ı kura çekiminin gerçekleştirilmesi için görevlendirdi.

Yeni tarih açıklandı

Köşger’in bu hamlesinin ardından kura için yeni tarih de belli oldu. Buna göre meclis vali yardımcısının başkanlığında 12 Ocak Salı günü toplanacak ve burada kura çekimi gerçekleşecek. Kura çekiminde CHP’li Deniz Karakurt ile AK Partili Aydın Pehlivan yarışacak. Torbadan çıkacak isim başkanvekili seçilecek.