Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir ve Manisa gazeteciler cemiyetlerinden güçbirliği kararı

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar, İzmir gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’yi ziyaret etti.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

Ziyarette İGC Genel Sekreteri Mehlika Gökmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Erçetingöz hazır bulundu.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, İGC Başkanı Dilek Gappi’ye AB hibe destekli ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Gazeteciler ve Güçlü Dayanışma Projesi’ kapsamında düzenlenen Manisa il eğitimi için teşekkürlerini dile getirdi. Eğitimin gazeteciler için büyük fırsat yarattığını dile getiren Filizkan, dijital medyanın ağırlık kazandığı günümüzde büyük verim aldıklarını söyledi. Manisa’da iki derneğin birlikte hareket ederek, gerçek gazetecileri bir araya getirdiklerini söyleyen Turgay Duyar ise İzmir’le daha birçok ortak çalışmayı birlikte yapmak istediklerini ifade etti.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getiren Dilek Gappi, Manisa ile İzmir’in yeni projeleri birlikte yürütmek için çalışacaklarını belirterek gazetecilik mesleğini hakkıyla yapan meslektaş ve kurumlarla birlikte yol almaya kararlı olduklarını vurguladı.