Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de Ak Parti Adayları Belli mi Oldu?

Bugün Ankara’da gerçekleşen ittifak

Bugün Ankara’da gerçekleşen ittifak görüşmesinin ardından AkParti’de İzmir ilçe belediye adaylarının belli olduğu listeler kulislerde dönmeye başladı.

Ak Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile çalışmalara başlanan İzmir’de adayların belli olduğu liste kulislerde dönüyor. Egeyön Haber kulislerdeki ilçe belediye başkanlarının isimlerini sizler için derledi.

6 İlçe MHP’nin

İzmir’de Cumhur İttifakı 6 ilçenin MHP’ye verilmesi ile mutabakata bağlandı. MHP’nin en güçlü olduğu Aliağa mevcut başkan Serkan Aca ile yola devam edecek. MHP Aliağa dışında Çeşme’de Sema Aydın, Dikili’de Buğra Akın, Foça’da Serdar Mersin, Narlıdere’de Süleyman Kocabıyık ile yola çıkacak. Urla’da da MHP aday gösterecek.

7 Başkandan 5’i Yola Devam Dedi

Daha önceki seçimlerde MHP’den sonra Ak Parti geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar tekrardan Ak Parti’nin belediye başkan adayı olarak yola devam ediyor. Ak Parti mevcut 7 belediye başkanından 5’i ile yola devam derken, 2 ilçede yeni adaylarla yola çıkıyor. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kınık Belediye Başkanı Salih Doğruer, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yeniden aday olarak yola devam ediyor. Selçuk’ta Zeynel Bakıcı yerine Osman Başterzi, Ödemiş’te ise Mahmut Badem’in yerine Münir Bezmez belediye başkan adayı olarak yola devam ediyor.

Kulislere sızan bilgilere göre Karabağlar’da Bilal Doğan ve Mehmet Sadık Tunç arasında adaylık gelip giderken, Çiğli’de Nedim Aslan, Okan Korkmaz ve Metin Solak arasında gidiyor.

Menemen’de ise 4 dönemdir iktidarda olan CHP’li Tahir Şahin’i yıkmak için Durmaz Bayraktar ve Hüseyin Şengül arasında hala tercih yapılmaya çalışılıyor.

Diğer ilçeler için ismi geçen adaylar ise şu şekilde;

Balçova – Evrim Özen,

Bayındır – Uğur Demirezen,

Bayraklı – Ali Aslan,

Bergama – Hakan Koştu,

Beydağ – Ogün Asil Aydoğdu,

Bornova – Reşat Gençtürk,

Buca – Mustafa Arslan,

Gaziemir – Nazmi Yılmaz,

Güzelbahçe – Burcu Dereci,

Karaburun – Ferhat Eroğlu,

Karşıyaka – Ayda Maç,

Konak – Melek Eroğlu,

Seferhisar – Serdar Kısaağa,

Tire – Selman İçelli,