İzmir’de bir orman yangını da Menderes’te

İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınının ardından Bornova’da da makilik alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangınlara müdahaleleri sürüyor.

İzmir’de bir orman yangını da Menderes’te

Menderes ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 2 helikopter, 1 uçak, 6 arazöz, 3 dozer yangına müdahale için bölgeye sevk edilirken, takviye ekip de istendi. Dumanlar, İzmir’in pek çok noktasından görüldü.

BORNOVA’DA YANGIN

Öte yandan Bornova ilçesi Homeros Vadisi yakınlarında da henüz belirlenemeyen bir nedenle makilik alanda yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 yangın söndürme helikopteri ile 4 arazöz sevk edildi.

2 ayrı noktada çıkan yangınlara ekiplerin müdahalesi sürüyor.

KEMALPAŞA DA YANDI

Bir yangın da Kemalpaşa’da çıktı. Yangın, ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Bayrak mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Yangın dolayısıyla bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 helikopter ve 6 arazözün müdahale ettiği yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgede yürüttüğü soğutma çalışmaları sürüyor.

Yayınlama: 01.08.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.