İzmir’de CHP ayrılıkları devam ediyor.. İnan Kılıç Memleket Partisi için sinyal verdi

CHP Menderes önceki dönem ilçe yöneticisi İnan Kılıç partisinden istifa etti. Kılıç, partide koltuk sevdalısı kişilerin tutumlarından rahatsız olduğu için istifa etiğini belirtirken, siyasi hayatına Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’nde devam edeceğinin sinyalini verdi.

İzmir’de CHP ayrılıkları devam ediyor.. İnan Kılıç Memleket Partisi için sinyal verdi
Yayınlama: 29.04.2021
A+
A-

Son dönemde İzmir’de CHP’den istifalar gündemde yerini koruyor. Son istifa Menderes ilçesinden geldi. CHP Menderes önceki dönem ilçe yöneticisi İnan Kılıç partisinden istifa etmesinin ardından Egeyön Haber’e açıklamalarda bulundu.

Kılıç istifa nedenini;”Partimin özellikle son bir yıl içerisinde bir avuç koltuk sevdalısı tarafından yönetildiğini gördüm. Siyaset anlamında iktidara gelecek proje anlamında, halka yönelik proje üretilmediği kanısındayım. Aynı şekildeki tablo mücadele verdiğim Menderes ilçesinde AK Parti’den kazandığımız belediye başkanlığı için de aynı şeyler geçerli. Ben artık kendime konduramıyorum. Bu istifaların gerek daha eski yöneticiler, gerek mevcut belediye meclis üyeleri tarafından arkasının geleceğini düşünüyorum. Çünkü parti içerisinde çok düzgün insanlar da var. İnsanlar için birşeyler yapmaya çalışan, proje üretmeye çalışan, halka yönelik şeyler yapaya çalışan kişiler de var. Maalesef dediğim gibi koltuk için olan insanlar da var. Ben bundan ciddi rahatsızlık duyduğum için beledeyi yönetimiyle ilgili rahatsızlık duyduğum için istifa ettim.”sözleriyle açıkladı.

Siyasi hayatına Memleket Partisi’nde devam edeceğinin sinyalini veren Kılıç,”Ben aynı zamanda iş insanıyım. Bir süre işlerime yoğunlaşacağım. Önümüzdeki dönemde muhtemelen CHP’nin bağrından kopmuş olan Sayın Muharrem İnce’nin Memleket Partisi ile ilgili bir düşüncem var. Tabii henüz net değil. Menderes’te kurucu ilçe başkanı Abdurrahman Ergenay ile görüştüm. Muhtemelen Memleket Partisi’nde devam edeceğim.”dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.