Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de CHP’nin Seçim Ofisine Silahlı Saldırı

İzmir’in Bayraklı ilçesi Yamanlar Mahallesinde bulunan CHP Bayraklı Serdal Sandal’ın seçim ofisine araç içerisinde kişi ya da kişiler tarafından 4 el ateş edildi. Olayda iki partili yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İzmir’in Bayraklı ilçesi Yamanlar
https://www.youtube.com/watch?v=5wMAlrmM9QE&feature=youtu.be

Olay, İzmir’in Bayraklı ilçesi Yamanlar Mahallesinde bulunan CHP Bayraklı Serdal Sandal’ın seçim ofisinde meydana geldi. Öğlen saatlerinde seçim ofisinde yerel seçim çalışmaları yapıldığı sırada cadde üzerinden geçen araçtan 4 el ateş edildi. İki kurşun, partili Batuhan Gül’ün bacağına ve Hakkı Bolat’ın dirseğine isabet ederken, diğer iki kurşun da seçim ofisinin camlarına isabet etti. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı.

İZMİR’DE CHP’NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI

Olayın görgü tanığı seçim ofisinde sorumlu Tunay Ballıkaya, “Dün akşam da partimizdeki bazı kişiler darp edildi. Bugün de seçim çalışmalarımızı yapıyorduk. İçeride oturuyorduk. Ticari taksi ile ofisimizi taradılar. Dört el ateş edildi. İki arkadaşımız yaralandı, iki kurşun da cama isabet etti. Bu olayı kınıyoruz. Yapanların cezalandırılmasını istiyoruz” dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SALDIRGAN YAKALANDI(YENİ GELİŞME)

CHP’li Bayraklı Serdal Sandal’ın seçim ofisine taksi içerisinden ateş ettiği iddia edilen saldırgan yakalandı. Şahsın, ilk ifadesinde Serdar Sandal ile görüşmek istediğini randevu alamayınca saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.  Olay sonrası bölgeye gelen polis, inceleme başlattı. Güvenlik kameralarını incelemeye alan ve çevrede araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen B.A. adlı kişiyi gözaltına alındı. Şahsın, polise verdiği ilk ifadesinde, CHP’li Serdar Sandal ile görüşmek istediğini, randevu alamayınca olayı gerçekleştirdiğini söylediği iddia edildi. 
Öte yandan, B.A.’nın çok sayıda sabıkasının bulunduğu da ortaya çıktı. Dün akşam da yine aynı seçim ofisinde kavga çıktığı da öğrenildi. Kavga nedeniyle, CHP Bayraklı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Serhat Yoltay’ın darp edildiği belirtildi. 

İZMİR’DE CHP’NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI
İZMİR’DE CHP’NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI
İZMİR’DE CHP’NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI