Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de Kitap Fuarı Tüm Renkleri ile Devam Ediyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Bu yıl 23. Kez açılan Tüyap İzmir Kitap Fuarı tüm heyecanıyla devam ederken, ziyaretçilerin yoğun ilgisi devam ediyor. Fuara gelen ziyaretçiler ilgi duydukları onlarca yazar ve sanatçı ile tanışma imkanı ve kitaplarını imzalatma fırsatını buluyorlar.

Geçen yıla göre ilginin daha da arttığı kitap fuarında imza günleri, söyleşiler, paneller de son güne kadar devam edecek. Bu yıl fuara 470 yayınevi katılırken yaklaşık 120 kültür etkinliğine ev sahipliği yapmış olacak. 23.Tüyap Kitap Fuarı 22 Nisan Pazar günü 19:00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Fuarın bu yoğun temposunda İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğretim görevlisi, eğitimci-yazar Ali Kayadibi, yazarlar Tufan Atakişi, Sevil Önal Dinler , Ergun Poyraz ve sahaf Emin Nedret İşli Egeyön Haber’e konuştu. İzmir’e dair kitpalarıyla bilinen yazar “Tufan Atakişi” İzmir Beşlemesi olarak bilen İzmir Kitapları hakkında bilgi verirken, Eğitimci-yazar “Ali Kayadibi” iletişim alanında ve gazetecilik alnındaki deneyimlerini bir araya getirdiği söz söyleme becerileri, diksiyon ve retorik alanlarında geniş kapsamlı bilgi veren “Konuşuyorum O Halde Varım” adlı kitabını tanıttı. Sahaf Emin Nedret İşli de sahaflığın dünü bugünü ve özel kitap koleksiyonları ile ilgili bilgi verdi. Bütün yazarları ortak noktası ise kitap fuarına olan ilginin büyüklüğünden duydukları memnuniyet oldu.