Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de yaşayan Denizlililer bir araya geldi

İzmir Denizlililer Derneği İzmir’de yaşayan hemşehrilerini bir araya getirmek, tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla kahvaltı programı düzenledi. Programa İzmir protokolünün yanı sıra Denizli’den de belediye başkanları katıldı.

İzmir Denizlililer Derneği İzmir’de

İzmir’de yaşayan hemşehrilerini bir araya getirmek için kurulan İzmir Denizliler Derneği Bayraklı Sosyal tesislerinde kahvaltı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya Eski Milletvekili ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Yüksel Çakmur, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yanı sıra Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, TÜLOV Vakfı Yöneticisi Gülin Coşkun, Konak Belediye Meclis üyesi Barış Özgen, Dokuz Eylül üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Gümüş, Tepecik Hastanesi Başhekimi Doç. Dr Mustafa Emiroğlu ve çok sayıda Denizlili katıldı.

İzmir’de yaşayan Denizlilileri Derneğe üye olmaya davet eden İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap “Yaşadığımız korona salgını nedeniyle herkes evine kapanmıştı. Hasret kalmıştık birbirimizle buluşmaya. Uzun zaman sonra ilk kez böyle bir etkinlikte bir araya geldik. Biz Denizlililer Derneği olarak 1990 yılında kurulmuş bir derneğiz. O günden bu güne iyi ve kötü günler geçirmiş bir derneğiz. Ben 2016 yılından bu yana dernek başkanlığı yapıyorum. Biz bu yola ‘birlikte güzlüyüz’ sloganı ile çıktık ve kendimize 5 bin üye hedefi koyduk. Bugün de yeni üyeleri hem tanıştırmak hem buluşturmak hem de dostlarla sohbet etmek için buradayız. İzmir’de yaşayan 200 bin Denizlili var. Eğer onlar bu derneğe üye olurlarsa çocukluk arkadaşını, sınıf arkadaşını, mahalle komşusunu burada bulabilirler” dedi.

Egeyön TV YouTube kanalına abone oluven gari
Ahmet Deda