Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’deki Belediyeler İzmir Fuarında Yerini Aldı

87. kez kapılarını açan

87. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarının coşkulu açılışıyla birlikte, İzmir’deki belediyelerde yerini alarak ayrı ayrı stant açtı.

87. kez kapılarını “İnovasyon ve Teknoloji” temasıyla açan İzmir Enternasyonal Fuarının coşkulu açılışıyla birlikte, İzmir’deki belediyelerde yerini alarak ayrı ayrı stant açtı.Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), coşku dolu bir törenle kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar ilk günden yoğun ilgi görürken, İzmir’deki belediyelerde teker teker stant açtı.

Belediye Başkanları ise bu stantlarda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etme, sorunlarını dinleme imkanı bulurken bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Fuardaki standlarda Bayındır Belediyesi çiçekleriyle, Gaziemir Belediye teknoloji temasıyla, Karabağlar Belediyesi meşhur Kavacık Üzümüyle, Urla Belediyesi ise doğal güzellikleri ve tarihi Hükümet Konağı, Karşıyaka Belediyesi ilçenin simgesi Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı ile Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’den taşınan dinozor replikaları ile dikkat çeken belediyeler arasında yer aldı.