Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’deki Denizlililerden başkan Karakayalı’ya ziyaret

İzmir Denizlililer Derneği, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karaykayalı’yı ziyaret etti. Dernek üyeleri Başkan Karakayalı’ya plaket takdim etti.

İzmir Denizlililer Derneği, Kemalpaşa

İzmir Denizlililer Derneği Başkan Veli Kasap ve yönetim kurulu üyeleri Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren başkan Rıdvan Karakayalı, ‘Denizli’ye ve Denizlililere ayrı bir sevgisinin olduğunu ifade ederken, dernek yönetim kurulu üyelerinin Denizlispor atkısını kabul etti.

Dernek Başkanı Veli Kasap ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimleri’nde belediye başkanı seçilen Başkan Karakayalı’ya plaket takdim etti. Yıllarca milli eğitim müdürlüğü yapan ve bir eğitimci olan başkan Karakayalı, plaketi büyük bir sevinç ile kabul ederken, Denizlililerle olan iletişimin kuvvetli olduğunu ifade etti. Bir Eğitimci olarak Denizli merkezli bölgede eğitime yaptığı hayırlar ile bilinen Abalıoğlu’dan Kemalpaşa’ya bir okjul yaptırmak için söz aldığını anlatan Başkan Karakayalı, Denizlililerin samimiyetine hayran olduğunu söyledi.

Ziyaretin son bölümünde Karakayalı ile Denizlililer Derneği üyeleri ekibi sohbet etti.
Abalıoğlu’nun Kemalpaşa’ya okul yaptırma sözü Denizlileri mutlu etti ve gururlandırdı.