Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’in Ak Partili Vekilleri Egeyön Haber’e Konuştu

Milletvekili Genel Seçimleri’nde Ak

Milletvekili Genel Seçimleri’nde Ak Parti’den İzmir 1. Bölge’den Ceyda Bölünmez Çankırı , İzmir 2. Bölge’den Yaşar Kırkpınar Milletvekili seçilerek 27.Dönem Meclisi’nde görev alacaklar. Mazbatalarını İzmir İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Sümer’in elinden alan her iki vekile partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Mazbata töreninin ardından Ak Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Yaşar Kırkpınar Egeyön Haber’e konuştu.

Ceyda Bölünmez Çankırı: Daha çok aile ile ilgili  konularda ilgileneceğim

İzmir’i çok sevdiğini ve İzmir’in hizmete aç bir şehir olduğunu ifade eden Ceyda Bölünmez Çankırı sözlerine şöyle devam etti”: Biz AK Parti hükümeti olarak zaten sürekli hizmetin adresiyiz. izmir’de de inşallah sekiz vekilimiz ile beraber çok güzel işler yapacağız. Bende  ildeki tek kadın milletvekili olarak daha çok kadın istihdamı, erken yaşta evlilik,  çocuk istismarı,  bunlarla, gençlerimizle;  ilimizin çok ciddi uyuşturucu problemi var.  Daha çok aile ile ilgili  konularda ilgileneceğim. Bir anne olarak bir kadın olarak bunları da izlemeyi düşünüyorum.”

Yaşar Kırkpınar: Tarihi Bir An Yaşıyoruz

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yürürlüğe girmesiyle tarihi bir yaşadıkları belirten Milletvekili Yaşar Kırkpınar :” Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin özellikleri yürürlüğe girdiği 24 Hazirandan sonraki süreçte tarihi bir parlamentoda görev yapacak olmanın onurunu gururunu yaşıyoruz çok güzel bir sistemle İnşallah Türkiye’mizde güzel ülkemize İzmir’imize hizmet etmenin onurunu gururunu  yaşayacağız. Hemşehrimizin ilgisine çok teşekkür ediyoruz.  İzmir’e daha yaşanır bir kent hem ulaşımda,  özellikle bütün sektörlerde İzmirimizin daha iyi noktalara daha ileri noktalaraulaştırmayı hedefliyoruz.  Özellikle yerel anlamda İzmir’imize  çok ciddi anlamda eksikliği olan hizmetleri tamamlamayı hedefliyoruz.  2019 sürecinde İzmir’de çok büyük oranda ilçeleri almayı hedefliyoruz. Hizmet vaat ediyoruz.” dedi.

Haber: Gürkan Genç – Halil Güngör