Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’in altı köklü kulübü Başkan Soyer ile buluştu!

İzmir’in 6 köklü spor kulübünün başkanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.

İzmir'in 6 köklü spor

İzmir Spor Kulüpleri Nirliği Vakfı (İZVAK) iZMİR Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi. Soyer, İZVAK çatısı altında İzmir kulüplerinin her birinin köklü kulüpler olduğunu vurgularken, her zaman İzmir ekiplerinin yanlarında olacaklarını söyledi. Soyer, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak tüm kurumsal kimliğimizle, gücümüz ne kadar yetiyorsa sizin yanınızda olacağız. Elimizden ne kadar geliyorsa bunu büyük bir keyif ve mutlulukla yapacağız. İmkanlarımız, zamanımız ve kadromuz sınırlı ama bu sınırları zorladığımızı göreceksiniz. Bunları nasıl daha fazla büyütürüz, nasıl ileriye taşırız diye canla başla çalışacağız. Bunu da çok net ve bütün kalbimle söylüyorum” diye konuştu.

SAAT KULESİ NEYSE KULÜPLERİMİZ DE ODUR’

Kulüp temsilcileri ile bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Saat kulesi İzmir için neyse bu kulüplerin her biri İzmir için odur. Yani semboldür. Bu şehrin çınarlarısınız. 100 yıllık asırlık kulüp Türkiye’de çok az ama İzmir’de altı kulüp olunca değer artıyor” dedi.

‘CUMHURİYET TARİHİ’NDE YER ALAN KULÜPLERE SAHİBİZ’

Tunç Soyer ile bir araya gelen Göztepe, Altay, Altınordu, İzmirspor, Karşıyaka, Menemenspor temsilcileri ile görüşmede yer alan İZVAK Başkanı
Ali Erten ise, “İzmir’in 1912 ve 1928 yılları arasında kurulmuş 6 tane tarihi, Cumhuriyet’in tarihinde yer alan kulüplere sahibiz. Bunu, gelecek nesillere daha güçlü şekilde aktarma sorumluluğumuz var. Kulüplerimiz artık sadece spor kulübü değil, kentin mirası. Dolayısıyla bu kulüplerin kent mirası olarak korunması gerekiyor. Kulüplerimize verilecek her destek, bizim için çok değerli. Bu toplantının iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Çünkü uzun zamandır bu şekilde bir araya gelemedik. Bu bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.