Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’in Futbol Takımları Bu Hafta Ne Yaptı ?

Bu haberin fotoğrafı yok

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1.inci Lig’de sekizinci hafta geride kaldı. Her iki ligde İzmir’i temsil eden beş takımımız taraftarları üzerken liglere milli maç arası verildi. A Milli Futbol Takımız 11 Ekim 2018′ de Bosna-Hersek ile yapacağı özel maçın ardından 14 Ekim 2108 tarihinde UEFA Uluslar Ligi’nde Rusya ile karşılaşacak.

Peki milli maçlar öncesi oynan son haftada Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig’de  İzmir temsilcilerinin aldığı sonuçlar ve ligdeki son durumları…

Göztepe…

İzmir’in Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Göztepe ligin 8. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Böylece  Göztepe’nin üç maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Teknik Direktör Bayram Bektaş  yönetiminde sekiz  hafta sonunda beraberliği bulunmayan Göztepe, 4 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 12 puan topladı. Bu müsabakalarda 10 gol atan İzmir temsilcisi, kalesinde 11 gol gördü ve ligde 9.uncu sırada yer aldı. Göztepe milli maçlar arasının ardından ligin 9.Haftası’nda kendi evinde İstanbul temsilcisi Beşiktaş’ı konuk edecek.

Altay…

Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Altay;  Spor Toto 1’inci Lig’de 8’inci hafta mücadelesinde evinde lider Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu.

Üst üste 3’üncü yenilgisini alan Altay Teknik Direktör Alper Avcı yönetiminde Spor Toto 1’inci Lig’de son 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak 9 puan ile 11.’inci sırada yer aldı. Altay ligin 9. Haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanında olacak.

Altınordu…

İzmir’in Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren bir diğer takımı  Altınordu, Spor Toto 1’inci Lig’de evinde İstanbulspor’la 1-1 berabere kalarak 8 haftada sadece 7 puan toplamış oldu.

Bu sonuçla son 5 yılın en kötü sezon başlangıcını yapan Kırmızı-Lacivertliler  Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde sekiz hafta sonunda 1 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 7 puan toplayarak ligin 14.üncü sırasında yer aldı.

Altınordu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada İzmir’i Süper Lig’de temsil eden Göztepe ile hazırlık maçı oynayacak. Sarı-kırmızılıların organize edeceği özel maç  14 Ekim Pazar günü Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek. Ve  ligin 9. Haftasında Eskişehirspor’u konuk edecek.

Bucaspor…

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta ilk 5 haftada galibiyeti olmayan Bucaspor evinde Diyarbekirspor’a  3 – 1 mağlup olarak son sıraya geriledi. Bucaspor geride kalan 6 haftada sadece 3 berberlik ve 3 puanla ligin 18.inci sırasında yer aldı. Ligin 7. Haftası’nda Bucaspor Kocaelispor deplasmanında olacak.

Karşıyaka…

Ligde sıkıntı günler yaşayan TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka,  Kırşehir Belediyespor deplasmanından 2-1 mağlubiyetle döndü. Bu sonuçla toplamda 1 galibiyet,  2 beraberlik, 3  mağlubiyeti ile sadece 5 puan ile ligde  15.’inci sırada yeraldı. Karşıyaka ligin 7. Haftası’nda kendi evinde Altındağ Belediyespor’u ağırlayacak.