İzmir’in İşbilen Farklı Büyükşehir Adayı Demirdöğen

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk bağımsız adaylık başvurusunu yapan Dr. Sabri Demirdöğen mesleğindeki başarıları ve reklam filmleri ön plana çıkıyor.

İzmir’in İşbilen Farklı Büyükşehir Adayı Demirdöğen
Yayınlama: 04.02.2019
A+
A-

Uzun yıllardır siyasetle ilgili olan Sabri Demirdöğen aynı zamanda da birçok sektörde de başarılı bir iş adamı Türkiye’ye büyük hizmetler veriyor. Otobüs ihracatı ve kozmatikte avrupa,arap ülkelerine yaptığı Sabril markası adını duyurması reklam filmleri ile en farklı belediye başkan adaylarında biri olduğunu gösteriyor. Avrupa’da yıllarca edindiği tecrübeyi İzmir’e aktarmak isteyen Sabri Demirdöğen İzmir’de bağımsız belediye başkan adayı olarak seçime ayrı bir hava kattı.

İŞTE DEMİRDÖĞEN’İN REKLAM FİLMLERİNDEN BİRİ

DR. SABRİ DEMİRDÖĞEN KİMDİR?

1942 yılında Urfa’da doğan Sabri Demirdöğen ilk ve ortaöğrenimini bu şehirde bitirmiş, lise eğitimini Mersin Sanat Enstitüsü makine bölümünde tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinden mezun olan Sabri Demirdöğen İngiltere’de felsefe doktorası yapmıştır.

Aldığı mesleki eğitimlerini tamamlanmasına paralel kısa bir süre Almanya’da Makine Teknikerliği yapmıştır. Uzun süre Almanya başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde ticaret yapmıştır. Sinema dünyası Yeşilçam’da birçok film projesine yapımcı olarak imza atan Dr. Sabri Demirdöğen evli ve 4 çocuk babasıdır ve 5 lisan bilmektedir.

Demirdöğen Şirketler Grubu çatısı altında ulusal ve bölgesel yayın yapan radyolar ve TV kanalları, Turizm, sağlık ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler sahibidir. İstanbul İl Genel Meclis Üyesi olarak 3 yıl görev yapmıştır. Dünyayı dolaşmış olan başarılı iş adamı Dr. Sabri Demirdöğen, tecrübelerini, birikimlerini yurtdışındaki ekonomik ilişkileriyle birleştirerek Türkiye’nin menfaati çerçevesinde çok sayıda başarılı projeye imza atmıştır. Halen medya sektöründe faaliyet gösteren şirketleri bulunan Sabri Demirdöğen, sağlık ve eğitim faaliyetleri üzerine kurulu SADEV Vakfı’nın kurucu başkanıdır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.