Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmirli iş insanı Mert Pala gözaltına alındı!

Türkiye’nin önemli optik şirketlerinden birinin sahibi ve İzmir Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi olan Mert Pala 14 kişi ile birlikte gözaltına alındığı iddia edildi.

Türkiye'nin önemli optik şirketlerinden

İzmir Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi İzmirli işadamı Mert Pala’nın 14 kişi ile birlikte kaçakçılık suçlaması ile gözaltına alındığı iddia edildi. mansetturkiye.com’un haberine göre, Daha önce tüm ticari haklarını ve mal varlığını satarak yurt dışına çıktığına ilişkin ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanlayan Mert Pala, kaçakçılık suçlamasıyla polis tarafından sorguya alındı.

MERT PALA: HİÇBİR YERE KAÇMADIM!

Pala, hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak, “Güney Kıbrıs’ta olduğum söylenmiş. Evet Kıbrıs’tayım ancak, Kuzey Kıbrıs’tayım. Yıllardır buradayım. İzmir’e buradan sık sık gelip giderek işlerimi düzenliyorum. Birkaç ödeme için fedakarlık yaparak elden bir mal çıkarmamın ardından üstüme bu şekilde gelinmesine anlam veremedim. Ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde huzurlu bir hayatı seçtim. Tekrar ederek söylüyorum. Hiçbir yere kaçmadım. İzmir’e gelip gidiyorum ve işimin başındayım. Hatta İzmir’e gelişlerimi de İZTO Yönetim Kurulu’nun toplandığı günlere denk getiriyorum” dedi.

SORUŞTURMA SAVCILIK TARAFINDAN YÜRÜTÜLÜYOR

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden gözaltı kararıyla ilgili açıklama yapılmazken, soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğü dile getirildi. İfadelerin alınmasının ardından iş adamı Pala ve diğer şüphelilerin adliyeye sevk edileceği belirtildi.