İZTO’dan Fuarcılığa Can Suyu

İZTO’dan Fuarcılığa Can Suyu
Yayınlama: 23.08.2018
A+
A-

Sahip olduğu 80 bin üyesinin, çağın ihtiyaçlarını takip ederek aktif ve kazançlı bir ticaret yapması için imkanlarını seferber eden İzmir Ticaret Odası’ndan fuar teşvikleriyle ilgili müjde geldi.

Türkiye’nin kalkınması için üretimin yanı sıra pazarlama ve markalaşma konularında da özel çalışmalar yürüten İZTO, ürün ve hizmetlerin daha rahat görücüye çıkması için fuar teşvikleriyle ilgili önemli bir düzenlemeye gitti. Konuyla ilgili değerlendirme yapan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, yönetime seçildikleri günden bu yana “değişim” ilkesi doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, “Üyelerimizin ürün ve hizmetlerini tanıtabildiği, yeni pazarlara girebildiği, ulusal ve uluslararası bağlantılar gerçekleştirebildiği, kendi sektörlerindeki yenilikleri takip edebildiği en önemli tanıtım mecrası olan fuarlara yönelik hizmetlerimiz de “değişim” ilkemizin önemli bir parçası oldu” diye konuştu.

Destek Kalemleri Güncellendi

Fuarcılık hizmetlerini, üyelere daha adil, daha profesyonel, daha fazla tabana yayılmış olarak sunabilmek, daha fazla çeşitlendirmek için 3 ayı aşkın süredir etkin çalışmalar yürüttükleri bilgisini veren Özgener, “Yönetim Kurulu olarak, Meslek Komitelerimizin de görüşlerini alarak fuarcılık hizmetlerimizin geliştirilmesi amacıyla toplantı serileri düzenleyerek destek kalemlerimizi güncelledik.

Bu kapsamda yenilenen, Yurtiçi ve Yurtdışı Standla Fuar Katılım Destekleri, Yurtiçi Uçakla Fuar Ziyaret Organizasyonu Destekleri ile Yurtiçi ve Yurtdışı Şemsiye Stand Organizasyonu Desteklerimizi üyelerimizin hizmetine sunduk” dedi.

Web Portalından Ulaşılabilir

İZTO üyeleri, fuarcılık ile ilgili hizmetlere ilişkin detaylı bilgilere Oda’nın web portalındaki “ticaret noktası” bölümünde yer alan linklerden ulaşabilecek, başvurularını da yine aynı sayfalarda yer alan yönlendirmelerle gerçekleştirebilecekler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.