Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine suçüstü

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ASAYİŞ TİMLERİNCE ” UYUŞTURUCU MADDE EYLEM PLANI” GEREĞİNCE YAPILAN OPERASYONLARDA SÖKE, EFELER VE NAZİLLİ İLÇELERİNDE UYUŞTURUCU MADDE ALIP SATMAK VE KULLANMAK SUÇLARINDAN 6 ŞÜPHELİYİ SUÇÜSTÜ YAKALADI.

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerince ” Uyuşturucu madde eylem planı” gereğince yapılan operasyonlarda Söke, Efeler ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu madde alıp satmak ve kullanmak suçlarından 6 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından Söke, Nazilli ve Efeler ilçelerinde uyuşturucu madde alıp satmak ve kullanmak suçlarını işlediği tespit edilen kişilere yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarla Söke Bağarası Mahallesi’n de M.D. isimli şüpheli 1.7 gr metamfetamin, Sazlı Mahallesi’nde Ö.İ isimli şüpheli 55 gr esrar, Atburgazı Mahallesi’nde G.G isimli şüpheli 3 gr esrar maddesi ve bong tabir edilen uyuşturucu içmeye yarayan düzenek, Efeler’de H.M.T isimli şüpheli 55 gr esrar maddesi ile 45 gr kenevir tohumu, B.T isimli şüpheli ise 53 gr esrar maddesi ve Nazilli’de E.Ç. isimli şüpheli 15 gr eroin maddesi, bir adet içmeye yarayan aparat ve bir adet kasatura ile yakalandı.

Yakalanan şüpheliler adli makamların talimatı ile gözaltına alındı.