Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kafeler ve restoranlar açılmalı mı? Vatandaşa sorduk!

Egeyön TV İzmir’de vatandaşın nabzını tutmaya devam ediyor. Egeyön Haber ekibimiz Konak İskele’de mikrofonu vatandaşlara uzattı. Kadeler ve restoranları açılmalı mı? diye sordu.

Egeyön TV İzmir’de vatandaşın

Egeyön Haber İzmir’de sokağın nabzını gündemdeki konular ile tutmaya devam ediyor. Ekibimiz Konak İskele’de mikrofonu vatandaşlara uzattı ve kafe ve restoranların açılmalı mı? sorusunu sordu.

Soruya cevap veren vatandaşlardan bazıları yasakların devam etmesi gerektiğini düşünürken, bazı vatandaşlar da ekonominin zor durumda olduğunu ve açılması gerektiğini düşünüyor. AVM’lerin marketlerin açık olduğunu bir dönemde esnafların da zor durumda kalmaması için artık kafe ve restoranların açılması gerektiğini düşünüyor. 6 aydır boş olduğunu söyleyen restoran çalışanı ise uzun zamandır boş olduğunu ve zor olduğunu söyledi.

Vatandaşlar genel olarak esnafın ve kafe sahiplerinin geçim sorunu olduğunu söyleyerek açılmasının doğru olduğu fikrine daha çok sahip. Kimi vatandaşlar ise otobüslere bile tıklım tıklım binildiğini söyleyerek zaten önlemin olmadığını o halde kafelerinde kapanmasının bir manası olmadığını ifade etmesi de dikkat çekti.

Röportajımızın tamamını Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.