Kan donduran görüntüler

AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDE BİR AVM’DE BULUNAN BEBEK CESEDİNİN BÖLGEYE SOKAK KÖPEKLERİ TARAFINDAN GETİRİLDİĞİ BELİRLENDİ. OLAYDAN SONRA İNCELENEN GÜVENLİK KAMERALARININ KAYDETTİĞİ GÖRÜNTÜLER İZLEYENLERİ ŞOK ETTİ.

Kan donduran görüntüler
Yayınlama: 31.10.2018
A+
A-

Aydın’ın Söke ilçesinde bir AVM’de bulunan bebek cesedinin bölgeye sokak köpekleri tarafından getirildiği belirlendi. Olaydan sonra incelenen güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler izleyenleri şok etti.

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre; bir sokak köpeği ağzında yeni doğmuş bebek cesedi ile kameraların görüş alanına doğru geliyor. Bebeği yemeyen ancak ağzı ile taşıyan sokak köpeği bir müddet yürüdükten sonra başka bir sokak köpeği ile karşılaşıyor. İki köpek bir müddet koklaştıktan sonra bebek cesedini getiren diğer köpek tekrar bebeği alışveriş merkezine doğru taşıyor.

Sokak köpeği daha sonra ağzındaki bebeği alışveriş merkezindeki bir dükkanın önünde bulunan ağacın dibine bırakıp bölgeden uzaklaşıyor.

Polis ekipleri ve savcılık tarafından incelemeye alınan görüntülerden ve otopsiye alınan bebeğin cesedinden bebeğin annesinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.