Kanseri yenen Gürsel, Murat Kekilli ile birlikte kanser hastası çocuklarla buluştu

Kanseri yendikten sonra kanser hastası çocuklar için kampanya başlatan Denizlili 15 yaşındaki Nur Dağ, ünlü sanatçı ile birlikte onkoloji hastası çocuklar bir araya gelerek çocuklara hediyeler dağıttı.

Kanseri yenen Gürsel, Murat Kekilli ile birlikte kanser hastası çocuklarla buluştu

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gördükten sonra kanseri yenen Denizlili Gürsel Nur Dağ, sosyal medyadan kanser hastası çocuklar için anlamlı bir kampanya başlatmıştı. Kısa sürede ilgi gören kampanyaya ünlü sanatçı Murat Kekilli’den de destek geldi. Kekilli, sosyal medyadan paylaştığı videoda, “Sesin bize kadar ulaştı sevgili Gürsel Nur Dağ. Bu sorumluluğu önce geçmiş olsun diyerek şu andan itibaren üzerimize alıyoruz” diyerek İnsani Yardım Vakfı’nı (İHH) etiketledi.

DENİZLİLİ GENÇ KIZ VE KEKİLLİ, KANSER HASTASI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Kekilli’nin çağrısı üzerine İHH Aydın Şubesi de harekete geçti. Denizlili genç kız, Kekilli ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Onkoloji Servisi’ndeki çocuklarla bir araya geldi. İkili çocuklara hediyeler dağıtarak onların sevinçlerine ortak oldu. Kampanyaya vatandaşlardan da destek geldi. Birçok vatandaş, oyuncak, boyama kitabı, kalem ve çeşitli hediyelerle kampanyaya destek oldu.

Yayınlama: 04.12.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.