Karadenizli Acenteler Marmaris’te Buluştu

Karadenizli Acenteler Marmaris’te Buluştu

Karadenizli acente sahipleri, yeni yatırımlar yapmayı planladıkları Marmaris ve çevresini daha yakından tanımaları için Marmaris’te ağırlandı.

Marmaris iç turizm pastasından alınan payın arttırılması amacıyla önemli konuklara ev sahipliği yapıyor. 2018 yaz sezonu için tatil amaçlı sefer ve organizasyonunjn artırılması amacıyla Karadeniz menşeili acenteler Muğla’nın Marmaris ilçesinde toplandı. Anadolu Jet tarafından Karadeniz’in Samsun, Trabzon, Ordu ve Giresun’dan gelen 20 kişilik acente sahipleri için Muğla bölgesine inceleme gezisi düzenlendi. Duraklardan biri de bölgenin önemli turizm merkezi Marmaris oldu. Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, program hakkında; “Muhteşem bir doğaya sahip bölgenin turizm alanında gelişimine katkı sağlamak bunun yanında ziyaretçi sayısını da artırmak amacı ile Karadenizli acentelerimizi bölge kanat önderlerinin de desteği ile 5 günlük bir programla ağırlıyoruz. Türkiye’mizin diğer bölgelerinin de bu güzellikleri görüp turizm elçileri olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

”Doğal Güzelliklerimizi, yerinde gösterdik”

İlçede ağırlanan turizmciler için Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ev sahipliğinde akşam yemeği düzenlendi. Başkan Acar yemekte yaptığı konuşmasında uçuş seferlerinin artmasıyla bölgeye daha çok yerli turistin gelmesinin beklendiğini belirterek, “Bu güzel gelişme için Anadolu Jet ailesine çok teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz bizim için çok önemli. Bölgemizi daha iyi tanıtmak adına sizlere bölge turu hazırladık. Kısa zamanda Marmaris’in doğal ve kültürel güzelliklerini sizlere yerinde göstermek istedik. Bu tür çalışmalar iki bölge içinde avantajlı olacaktır. Marmaris’te Karadeniz bölgesine gelecek bir potansiyel var. Bizlerde en yakın zamanda bölgemizdeki acentecileri de aramıza alarak bir heyet oluşturup bölgenizi ziyarete geleceğiz. Daha verimli ve sürdürülebilir bir çalışmayı bu şekilde sağlayacağımızdan eminim. Davetimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karadenizli acenteciler, program kapsamında Marmaris şehir turuna da katıldı. Konuklar, Selimiye, Turgut, Bayır ve Bal Evi’ni gezerek, Marmaris’in doğal güzelliklerini yakından tanıdı.

Yayınlama: 08.01.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.