Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardelen Çetin’in ölümü Aydın’ın Çine ilçesini yasa boğdu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde eğitimini sürdüren Aydın’ın Çineli olan ve geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçiren Kardelen Çetin’den acı haber geldi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde

Aydın’ın Çine ilçesinden öğrenim için Kıbrıs’a Girne Amerikan Üniversitesi’nde eğitim gören Kardelen Çetin’den acı haber geldi. 7 Ekim Pazartesi günü beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı hastanede bir haftadır yaşam mücadelesi veren 22 yaşındaki genç kız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SON SINIF ÖĞRENCİSİ İDİ

Aydınlı Kardelen’in ölümü Aydın’ın Çine ilçesini yasa boğdu. Kardelen Çetin’in Girne Amerikan Üniversitesi’nde İngilizce bölümü son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Kardelen’in cenazesi ailesinin yaşadığı memleketine getirilerek toprağa verilecek.

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Kardelen Çetin’in öğrenim gördüğü Girne Amerikan Üniversitesi de öğrencisi için taziye mesajı yayınladı.

Girne Amerikan Üniversitesi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Okulumuz İngilizce Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerden Kardelen Çetin, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda verdiği mücadeleyi bugün kaybederek aramızdan zamansız ayrıldı.

Kaybettiğimiz Kardelen Çetin’in başta ailesi, sevenleri ve tüm arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. Hepimizin başı sağ olsun…”

GENÇ KIZIN ORGANLARI BAĞIŞLANDI

Kardelen Çetin’in ölüm haberini alan Kuşadası’nda yaşayan ailesi yasa boğuldu. Kuşadası’ndan KKTC’ye giden anne Alev Çetin ve baba Saffet Çetin, kızlarının göz retinası, kalp, ciğer, böbrek ve mide gibi organlarının bağışlanmasına karar verdi. Türkiye’den gelecek ekip tarafından Kardelen’in organları alınarak organ bekleyen hastalara nakledilecek. Organların nakledilmesinin ardından Kardelen’in cenazesi KKTC’den ailesinin yaşadığı Kuşadası’na getirilecek ve genç üniversite öğrencisi Kardelen Kuşadası’nda toprağa verilecek.