Katı atık tesisinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yer alan katık atık tesisinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Olay sonrası Jandarma’dan olay ile ilgili açıklama ise insanlık öldü dedirtti.

Katı atık tesisinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu!
Yayınlama: 01.03.2021
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen olayda, Yeşilbelde Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık tesisinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Jandarma’ya daha önce konu ilgili bir ihbarın geldiği yeni doğmuş bebeği çöpe atan kişinin ise olayı bebek bulunmadan önce itiraf ettiği ortaya çıktı.

Çöpe attığını itiraf etmiş

Yaşanan feci olayla ilgili Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından araştırma başlatıldığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Araştırmada 24 Şubat tarihinde K.G. isimli kadının Marmaris Devlet Hastanesi’nde düşük yaptığı ve rahatsızlığından dolayı müracaatının bulunduğu, olayla ilgili müracaat sonucunda emniyet birimlerince adli soruşturma başlatıldığı öğrenilmiş olup, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kadının tekrar ifadesi alınmış ve ifadesinde ‘düşük sonucunda çocuğu çöpe kendisinin attığını’ itiraf etmiştir. Cumhuriyet Savcılığınca K.G’nin kan örneği aldırılarak buluntu ceset ile İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmiştir.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.