Katili Merve Kotan ve arkadaşını nasıl öldürdüğünü anlattı ortalık karıştı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde kız arkadaşı Merve Kotan ile arkadaşı Ekim Türkmen’i pompalı tüfekle öldüren Muhammet Gürsoy, çıkarıldığı mahkemede cinayet gecesini anlattı.

Katili Merve Kotan ve arkadaşını nasıl öldürdüğünü anlattı ortalık karıştı!
Yayınlama: 14.11.2019
A+
A-

Olayın planlanmış bir cinayet olmadığını iddia eden Gürsoy, Merve Kotan ile Ekim Türkmen’i öpüşürken gördüğünü, cinayeti bu nedenle işlediğini söyledi.

Cumhuriyet Mahallesi Nevzat Biçer Parkı’nda 15 Ağustos gece kız arkadaşı Merve Kotan ile arkadaşı Ekim Türkmen’i öldürmekle suçlanan Muhammet Gürsoy, hakim karşısına çıktı. Olayın yaşandığı geceyi anlatan Gürsoy, Merve Kotan ile birlikte çalıştıklarını, olayın yaşandığı gün de kendisinin doğum günü olduğunu söyledi.

‘DOĞRUDAN ATEŞ ETTİM İKİSİNİ DE BAŞINDAN VURDUĞUMU GÖRDÜM’

Gece yarısı Merve Kotan ve Berdan isimli arkadaşıyla birlikte alkol aldıklarını ifade eden Gürsoy, “Merve bana ‘Sen Ekim Abi’ye haber vermedin’ dedi. Berda’nın telefondan Ekim’i aradım. Ekim’i 14 senedir tanırım. Babamın öğrencisi, benim de arkadaşımdır. Haftada 3-4 kez görüşürdük. Saat 2.00 civarı Ekim’i de alıp Nevzat Biçer Parkı’na gittik. Ben ağaçların oraya gittim. 15 metre öteye.  Aradan 2 dakika geçti. Gülme sesleri geliyordu. Kafayı çevirdim. İkisini de dudak dudağa öpüşürken gördüm. Arabaya koştum. Silahı alıp yanlarına geldim.  Bir el ateş ettim.  Ben ateş ettiğimde Merve çığlık atıyordu. Doğrudan ateş ettim.  Dönüp kustum. Bir daha baktığımda ikisini de kafadan vurduğumu gördüm” ifadelerini kullandı.

TASARLAYARAK ÖLDÜRECEK KADAR CANİ DEĞİLİM

Daha önce uyuşturucu madde kullandığını, olayın yaşandığı gün ise uyuşturucu kullanmadığını ifade eden Gürsoy, olaydan sonra eve gittiğini, o sırada polisler tarafından arandığını ve gidip teslim olduğunu söyledi. Cinayette kullandığı silahı olaydan 2 gün önce aldığını ifade eden Gürsoy, ifadesinde “Ben sevdiğim insanı planlayarak ve tasarlayarak öldürecek kadar cani bir insan değilim” dedi.

KATİLİN BABASI MERVE KOTAN’IN BABASINA SALDIRDI

Öte yandan mahkemede Merve Kotan’ın babası Salih Kotan’ın Muhammet Gürsoy’u kastederek “Bu adam şeref ve namustan bahsedemez” sözleri üzerine ikili arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın devam etmesi üzerine Muhammet Gürsoy, hakimin uyarılarına rağmen baba Kotan’a saldırdı. Araya jandarma ve polisin girmesiyle salonda sona eren tartışma adliye önüne taşındı. Adliye önünde karşı karşıya gelen aileler arasında tartışma devam etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.