Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayserispor-Denizlispor maçı biletleri satışa çıktı!

YUKATEL Denizlispor’un Süper Lig 5. haftasında deplasmanda Kayserispor’a konuk olacağı maçın biletleri satışa çıkıyor.

YUKATEL Denizlispor’un Süper Lig

Kayserispor-Denizlispor bilet fiyatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Süper Lig Cemil Usta Sezonu 5. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor 21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 17.30’da Yukatel Denizlispor ile Kadir Has Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Passolig tarafından bugün 11.00’da satışa sunulacak.

Cezalı durumda olan Batı Alt C Blok ve Kuzey Alt C, D, E bloklarda bulunan kombine koltuklar bir maçlığına satışa çıkarılacaktır.

Karşılaşmanın bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;

Kuzey Alt Tribün Tüm Bloklar – 20 TL
Kuzey Üst Tribün Tüm Bloklar – 20 TL
Doğu Alt Tribün Tüm Bloklar – 30 TL
Doğu Üst Tribün Tüm Bloklar – 25 TL
Batı Alt Tribün Tüm Bloklar – 50 TL
Misafir Tribün – 25 TL

KAYSERİ’DE OYNANACAK MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Süper Lig’in 5. haftasında 20, 21, 22 ve 23 Eylül tarihlerinde oynanacak olan Kayserispor-Denizlispor bilet mücadelelerde sahada olacak hakemler açıklandı.

21 Eylül Saat 17:30’da Kayseri Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak İstiklal Mobilya Kayserispor, YUKATEL Denizlispor maçının hakemi Hüseyin Göçek oldu. Göçek’in yardımcıları Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık olacak. Maçın 4. hakemliğini Erkan Engin üstlenirken, VAR’da Ali Palabıyık AVAR’da Kemal Yılmaz görev yapacak.

Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler şu şekilde:

20 Eylül Cuma
20.30 Göztepe – Konyaspor: Özgür Yankaya

21 Eylül Cumartesi
15.00 Kasımpaşa – Antalyaspor: Koray Gençerler
17.30 İstikbal Mobilya Kayserispor – Yukatel Denizlispor: Hüseyin Göçek
20.00 Fenerbahçe – MKE Ankaragücü: Abdulkadir Bitigen

22 Eylül Pazar
14.00 Çaykur Rizespor- Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü: Serkan Tokat
16.30 Gençlerbirliği – Aytemiz Alanyaspor: Zorbay Küçük
19.00 Btc Turk Yeni Malatyaspor – Galatasaray: Arda Kardeşler

23 Eylül Pazartesi
20.00 Demir Grup Sivasspor – Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu
20.00 Beşiktaş – Medipol Başakşehir: Suat Arslanboğa

HÜSEYİN GÖÇEK KİMDİR?

Hüseyin Göçek (d. 30 Kasım 1976, İstanbul), Türk hakem. Süper Lig’de ilk defa Kayserispor-Ankaragücü maçında görev yaptı.

Hüseyin Göçek; 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Leventspor altyapısında futbola başlayan Göçek, Beşiktaş Spor Kulübü’nün altyapısında futbola devam etti. Göçek, O yıllarda boyunun çok uzun olmasından dolayı, Ortaköy’deki Gaziosmanpaşa ortaokulunda okul takımında basketbola başladı. Ortaokul yıllarında okul takımlarıyla başlayan basketbol hayatına Galatasaray Spor Kulübü yıldız ve genç takımlarında devam etti. Lise dönemi Kabataş Erkek Lisesi’nde geçti. O dönem hem okul takımlarında hem de kulüp takımlarında oynadı. Liseyi bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği fakültesini kazandı. Üniversitede okurken de Ülkerspor’un genç takımlarında basketbol oynadı. Ülkerspordan sonrada basketbola sırasıyla Kurtuluşspor ve Tekelspor A takımlarında devam etti. Ailesinin yönlendirmesiyle futbol hakemliği kursuna yazıldı. 1996 senesinde, Ahmet Erdoğan’ın açtığı kursu iki haftalık bir eğitim alarak tamamladı. Daha önce basketbol ve futbol oynamasından dolayı atletik sınavından çok iyi bir dereceyle geçten Göçek, hakem oldu. 1999-2000 senesinde (11 aylık) dil eğitimi için gittiği Sussex bölgesinde hakemlik yapma fırsatı buldu. Bölgesel liglerde 50’ye yakın maç yönetti.

UEFA tarafından üst düzey müsabakalarda görevlendirilmiş,Euro 2012 grup eleme maçlarından Yunanistan-Rusya mücadelesinde 4.hakem görevini,İrlanda-İtalya,Ukrayna-İsveç ve yarı finalde İspanya-Portekiz mücadelelerinin çizgi hakemi görevini başarıyla yerine getirmiştir.

 

Denizli haberleri için tıklayın!

Ege Bölgesi haberleri için tıklayın!