Kazada ölen matematik öğretmenini öğrencileri uğurladı

DENİZLİ’DE GEÇTİĞİMİZ GÜN OTOMOBİLİYLE BARİYERLERE ÇARPIP HAYATINI KAYBEDEN MATEMATİK ÖĞRETMENİ ÖMER GÜNDOĞAR, ÖĞRENCİLERİNİN VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARININ DA KATILDIĞI CENAZE TÖRENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ. ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENİNİN TABUTU BAŞINDA BEKLERKEN, GÜNDOĞAR’IN YAKINLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI.

Kazada ölen matematik öğretmenini öğrencileri uğurladı

Denizli’de geçtiğimiz hafta sonu otomobiliyle kaza geçirerek hayatını kaybeden matematik öğretmeni Ömer Gündoğar, öğrencilerinin ve meslektaşlarının katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Öğrencileri öğretmeninin tabutu başında beklerken, Gündoğar’ın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz gün Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 03.00 sıralarında 20 HH 359 plakalı otomobiliyle beton bariyerlere çarpan Ömer Gündoğar (30), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Yorga Hacı Fatma Topalan İlkokulu’nda matematik öğretmeni olan Ömer Gündoğar’ın cansız bedeni Tavas Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından bugün Nikfer Mahallesi’nde toprağa verildi.

Çarşı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilen Gündoğar’ın cenazesine Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, meslektaşları, öğrencileri ve yakınları katıldı.

Cenazede, Gündoğar’ın öğrencileri öğretmenlerinin tabutunun başından ayrılmadı, cenaze namazında en ön safta namaz kıldı.

Gündoğar’ın yakınları ise cenazede gözyaşlarına boğuldu. Bir yakınının, “Ömerim yalnız gitmesin, biz de gidelim” sözleri yürek dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından Gündoğar’ın tabutu yaklaşık 2 kilometre boyunca omuzlarda taşınarak mezarlığa götürülerek toprağa verildi.

Yayınlama: 03.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.