“Kent Park’a Güvendim, Yatırım Yaptım”

“Kent Park’a Güvendim, Yatırım Yaptım”
Yayınlama: 23.01.2018
A+
A-

Uşak Belediyesi’nin şehre kazandırdıkları yatırımcının güven notunu aldı. Son üç buçuk yılda değişimini ve gelişimini sürdüren, bölgenin söz sahibi illerinden birisi haline gelen Uşak’ta belediye projeleri yatırımcıya yön veriyor.



Önemli yatırımları hayata geçiren ve yatırımcıların kente güvenini sağlayan Uşak Belediyesi’nin çalışmaları şehirdeki kalkınmanın önünü açıyor. Mega projelerle hizmetteki sınırları zorlayan Uşak Belediyesi, hayata geçirdiği çalışmalarla şehrin ışıl ışıl ve modern bir yüze kavuşmasını sağlıyor.

Son olarak 110 bin metrekarelik bir alana kurulması planlanan Kent Park Projesi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Nurullah Cahan, incelemeler esnasında bölgede bulunan yatırımcıları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kent Park Projesi şimdiden yatırımcı kazandı

Kent Park yıkımları henüz devam ederken şimdiden yatırımları şekillendirmeye başladı. Bu kapsamda Kent Park’ın bulunduğu alanın yan kısmında yer alan bir işletmenin sahibi Eyüp Zengin, “Kent Park’a güvendik, hizmetlere güvendik. Yatırımımıza o şekilde adım attık. Uşak’ta büyük bir değişim var. Bu değişimi yatırımcılar olarak yakından takip ediyoruz. Uşak’ın her bölgesi değer kazanıyor.” dedi.

Şehrin çehresinin değiştiğini ve Uşak’ın güzelleştiğini belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise Uşak’ın bir cazibe merkezi olmaya başladığını belirtti. Uşak’ta yaşam kalitesinin oldukça yüksek olduğunu ve kaliteli hizmetlerle sosyal ve kültürel alanlardan alt ve üst yapılara kadar bu standardın yükseltildiğini kaydeden Başkan Nurullah Cahan şöyle devam etti:

“Uşak bizim kıymetlimiz. Aşıklar, efeler ve Yörükler diyarı. Güzel memleketimiz, güzel insanımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Uşak’ı kültürel, sportif ve yapısal olarak kalkındırıyoruz. Değerlerimizi yaşatmak, Uşak halısı gibi kültür miraslarımızı ekonomiye katmak hedefiyle çalışıyoruz. Her yönüyle Uşak’ın gelişimini destekleyecek adımlar atıyor, dev projelerin somutlaşmasını sağlıyoruz.”

Cahan’dan Uşak Kabuğunu Kırdı Mesajı

Uşak’ın tüm önemli değerlerine rağmen bu güne kadar gelişemediğini ve tanınmadığını aktaran Başkan Cahan, “Artık şehrimiz örnek projeleriyle takip edilen bir yer halini aldı. Uşak değişimin geç başladığı ancak hızla aradaki farkı kapatan bir şehir. Kentsel Dönüşüm alanında gördük ki yatırımcılar tahmin edilenin çok üzerinde fiyatlarla yatırımlarını yaptı. Kent Park’ta da aynı şeyi görüyoruz, güveni görüyoruz. Ekonomimizin şekillenmesini sağlayan bu hizmetleri arttıracağız.” diye konuştu.

Uşak programı esnasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği, Ege Bölgesi’nin tarım, ticaret ve sanayi alanındaki bir merkezi haline dönüşen Uşak’ı hizmetle donatacaklarını belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.