Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kepenek Honaz’da 2 Haziran’ın Startını Verdi

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Honaz’da 1 oy farkla seçimi kazanan ancak YSK tarafından seçimin tekrarlanması kararı verildiği için 2 Haziran’daki yeni seçime hazırlanan Millet İttifakı adayı Yüksel Kepenek bugün seçim ofisi önünde yaptığı basın açıklamasında tekrarlanacak seçim için iddialı konuşurken, YSK’ya ve AK Parti’ye sert eleştirilerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde

Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan adayı Yüksel Kepenek bugün seçim ofisi önünde gerçekleştirdiği basın açıklaması ile 2 Haziran’da gerçekleştirilecek tekrar seçim öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Kepenek,”Honaz halkı yenilgiyi kabul etmeyenşere 2 Haziran’da büyük bir ders verecek”dedi. Kepenek’in açıklamasına CHP örgütünden büyük destek geldi. Önemli açıklamada Kepenek’i CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkur, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’nın Büyükşehir adayı Ümit Bahtiyar ve Pamukkale adayı Ahmet Divarcı ve parti üyeleri yalnız bırakmadı.

Yüksel Kepenek’in açıklamasından öne çıkanlar;

”HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Yüksel Kepenek, açıklamasında “Bu liste hazırlandığında, askıya asıldığında, oy kullanma işlemleri sırasında oy kullanma engeli bulunanları tespit etmeyen, gereğini yapmayan ve sonradan bu yüzden seçimi iptal edenlerden hakkımı helal etmiyorum.İleride çocuklarımıza şunu anlatacağız. Önümüze sandık getirdiler kazandık, bir daha getirdiler bir daha kazandık, bir daha getirdiler bir daha kazandık diyeceğiz” diye konuştu.

”BU HALK 2 HAZİRAN’DA GEREKEN DERSİ VERECEKTİR”

Seçim çalışmalarını çok büyük imkansızlıklar ve zorluklarla sürdürdüklerini anlatan Yüksel Kepenek, çoğu zaman ekmeğin üzerine yağ sürüp çayla karınlarını doyurarak alanlara çıktıklarını söyledi. Kepenek, “Ben engelli çocuğumun rızkından kesip bu çalışmaya aktardım. Harcadığım hiçbir kuruşun, verdiğim emeğin hakkını helal etmiyorum.Bu halk, yenildiklerini kabul etmeyen ve ayak oyunlarıyla seçimi iptal ettirenlere bu halk 2 Haziran’da gereken dersi bir kez daha verecektir”dedi

AKBABA:”SAYIN BAŞKANIM SEN SEÇİMİ KAZANDIN”

Açıklamada söz alan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba’nın ise konuşmasının sonunda,”Sayın Başkanım sen seçimi kazandın” sözleri ise dikkat çekti.

AÇIKLAMANIN TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!