Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu, Kazım Arslan Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Denizli programına Merkezefendi’de devam etti. Merkezefendi’de merhum CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adının verildiği parkın açılış törenini gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu,”Kazım Arslan CHP için çok değerli bir insandı.Ölümü büyük bir şok ve üzüntü yaşattı. Bugün onun adının verildiği güzel bir parkı açıyoruz.Vefa dediğimiz kavramı yaşatmak için bu parkın adına Kazım Arslan ismi verilmesi çok önemliydi.”dedi

CHP Genel Başkanı Denizli

 

CHP 🇹🇷

@herkesicinCHP

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Denizli Merkezefendi’de, Kazım Arslan Parkı’nda konuşuyor https://www.pscp.tv/w/cFCdwzFNV0V3ZHp6V0RaUWJ8MW1ueGV6Ylhkd05LWEHG0QITfN1LEB7oAAliUq_On1ttPD7FPYypR6Zap6zJ 

CHP 🇹🇷 @herkesicinCHP

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Denizli Merkezefendi’de, Kazım Arslan Parkı’nda konuşuyor

pscp.tv

161 kişi bunun hakkında konuşuyor
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geldi. Babadağ ziyaretinin ardından Merkezefendi’yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu Merkezefendi’de merhum CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adının verildiği parkın açılış törenini gerçekleştirdi.Kemal Kılıçardaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Seyit Torun, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba eşlik etti.

Kazım Arslan parkının açılışında ilk olarak Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan söz aldı. Doğan,”O bizim abimizdi. O bizim siyasetimizin önde gelenlerden biriydi. Bir kez daha ruhu şaad olsun. Bu gün burada parkımızın adını Kazım Arslan koymak için toplanmış bulunmaktayız”dedi.

BAŞKAN DOĞAN MERKEZEFENDİ’DEKİ DEĞİŞİMİ ANLATTI

Başkan Doğan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Merkezefendi Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalara değinerek,”CHP’li yaptık. STK’larla, vatandaşlarımızla belediyelerimizle 2020-2021’e kadar stratejik planımızı yaptık. Dezavantajlı gruplara yardım için, sosyal projeler olarak yola çıktık. Bu haftadan itibaren de halk sütümüzün dağıtımına başlıyoruz. Engelsiz akademisinde engelli öğrencilerimize eğitimlerimiz sürmekte. Kreş konusunda da çalışmalara başladık. İl kreş inşaatımıza Sevindik Mahallemizde başladık. 30 Ağustos’umuzu layıkıyla kutladık. Bölgemde ekonomik ve sosyal durum üst düzeyde. Eğitim kurumlarının da yoğun bulunduğu bir bölge. Robotik kodlama ile ilgili kurslarımızı başlattık. Yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimize burs vermeye başladık. Üreten Denizli, Üreten Merkezefendi şiarıyla kadın kooperatifleri için çalışmalarımız devam etmekte. Sosyal Belediyecilik bizim için çok önemli, sporcularımıza 15 farklı branşta çalışmaya devam ediyor. Korolar kuruyoruz. Yetenekli çocuklarımızı için enstrümantel kurslarımız devam edecek. İlçemizde konserler düzenlemeye devam edeceğiz. Toplamda 25 adet futbol sahası boyutunda yol yaptık. Büyük bir yeşil alana sahip ilçemizde yeşilliklerimizi korumaya devam ediyoruz” İfadelerini kullandı.

KAZIM ARSLAN’IN KIZI NAZİFE’DEN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Başkan Doğan’ın ardından merhum Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın kızı Nazife Bahçekapı yaptığı konuşmada;Babamızın ömrünü adadığı Cumhuriyet Halk Partisi, il ve ilçe örgütleri hepinizi selamlıyorum. Bizi yalnız bırakmayan Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcılarımız Seyit Torun, Gülizar Biçer Karaca, milletvekilimiz Teoman Sancar’a, il başkanımız Mahir Akbaba’ya ve belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. 34 yaşımda geriye dönüp baktığımda babamla çok az vakit geçirmeme rağmen hayatımı nasıl bu kadar doldurduğuna şaşırıyorum bazen. Babamın bu hayatta iki aşkı vardı biri annem biri Cumhuriyet Halk Partisi. Hatta CHP sevdası her şeyin üzerindeydi. Her şeyden önce memleket sevdalısıydı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde halk kelimesini çok iyi anlamış bir adamdı. Her ölüm zamansızmış. Babamın ölümü de zamansız oldu. Siyaset hayatında gönlünden geçen yerlere gelemedi ama insanların gönlünde sevgisini ilmek ilmek ördü. Senin kızın olmaktan gurur duyuyorum”dedi.

Açılışta son olarak söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılıştaki konuşmasından satır başları;

Kazım Arslan CHP için çok değerli bir insandı. Toplumun her kesimi tarafından sevilen bir insandı. Bir sanayici, siyasetçiydi. Ölümü büyük bir şok ve üzüntü yaşattı. Bugün onun adının verildiği güzel bir parkı açıyoruz. Çocuklarımız burada oynayacak. Vefa dediğimiz kavramı yaşatmak için bu parkın adına Kazım Arslan ismi verilmesi çok önemliydi. Bu park sadece CHP’lilere ait değil herkesin parkı.

BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY İSRAF YAPMAMAK

Buraya gelişimin birinci nedenini söyleyeyim. Bir kadını belediye başkanı seçmenizden dolayı teşekkür edeyim. Anadolu’da üretimin en iyi işlediği yer Denizli’dir. Sanayisi ile üreticisi ile çok önemlidir. O sanayicilerden biri de Kazım Arslan’dı. Onun ismini yaşatmak bizim boynumuzun borcudur. Belediye Başkanımızın tasarruf yaptığını öğrendik. Bizim için en önemli şey israf yapmamak. Ben belediye başkanlarımıza 7 ilkeden bahsettim. İlki ayrım yapılmayacak. Ayrım yapılan siyaset anlayışı eskidi. Kimse partisinden dolayı dışlanmayacak. Biz Türkiye’de hiç bir çocuğun yatağa aç girmesini istemiyoruz. Muhtaç ailelere yardım etmek belediye başkanının asli görevidir. İkincisi belediye başkanlarımıza milletin parasına harcadıkları için her kuruşun hesabını verecekler. Bu hesap vatandaşa verilmelidir. Örneğin, hastane,tünel yaptık diyorlar. Kaça yaptın diyoruz? Cevap yok. Biz bunu sorarız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sorarız. Ben bunu soruyorum bana kızıyorlar. Ben proje yapma demiyorum. Ama hesabını ver. Ben vergi veriyorsam bunun hesabını sorarım. Eğer kendi cebinden yapıyorsa hesap sorulmaz, Allah razı olsun denir.

BENİM GENCİM İŞSİZ, BU KABUL EDİLEMEZ

Türkiye’de ekonomi iyi gitmiyor. Her evde bir işsiz var. Acaba işsizliği ne olduğunu biliyor mu Türkiye’yi yönetenler? Üniversite mezunları iş bulamıyor. Çocuğuna harçlık veremeyen babanın dramını sarayda oturanlar biliyorlar mı? Benim siyaset anlayışımda bir baba çocuğuna harçlık veremiyorsa benim gözüme uyku girmez. Bunun için yönetenleri uyarmak zorundayız. Bugün 8.5 milyon işsiz var. 17 yılda ne yaptınız? Niçin Türkiye bu hale geldi. Bunu AK Partili kardeşlerimin de düşünmesi lazım. Bugün Suriye’de kan dökülüyor. Bizi orta doğu bataklığına sürüklediler. Kim sürükledi? Bugün 3.5 milyon Suriyeli ülkemize geldi. Onlara kızmamak lazım kim getirdi onları buraya. 40 milyar dolar para verdik iş bulduk. Bunun hesabını kim verecek. Yarın bir 3.5 milyon Suriyeli daha gelebilir. Çünkü Esad ben ülkemde terör istemiyorum diyor. Ben bunu kabul etmiyorum. Suriyeliler gelmiş asgari ücretin altında çalışıyor. Benim gencim işsiz, bu kabul edilemez.

Merkezefendi’de Kazım Arslan parkının açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket forması hediye edildi. Serinhisar, Honaz ve Bozkurt ziyaretleriyle Denizli programını tamamlayacak.

HABER:ORAL CAN TATAR