Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Denizli’ İtirafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da medya temsilcileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na ‘ittifak görüşmelerinde en çok nerede zorlandınız?’ sorusuna ‘Balıkesir ve Denizli’ yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da medya temsilcileri ile bir araya geldi. İYİ Parti ittifak süreci hakkında konuşan Kılıçdaroğlu aday belirleme süreci ile ilgili “Ana kent belediye başkanlarını belirlerken, isim bazında görüşme yapılmıyor. Etik de değil. Onların adayını biz, bizimkini onlar belirlesinler yaklaşımı doğru değil. Hangi kentlerde kimin aday göstereceğini oturup konuştuk. Biz onların, onlar da bizim adaylarımıza saygılı oldular. İyi Parti ile görüşmeler devam ediyor. Belediyeler, ana kent için nasıl çalışma yapıldıysa, aynı şekilde büyükşehir ilçeleri için de çalışma yapılıyor.” şeklinde konuştu.

“EN ZORLANDIĞIM YERLER BALIKESİR VE DENİZLİ”

Belirledikleri adayları nasıl ne şekilde tanıtacaklarını da anlatan Kılıçdaroğlu, Mersin adaylarını belirlemek için ön elem yapmayı düşündüklerini söyledi. İttifak görüşmelerinde hangi illerde zorlandığının sorulması üzerine ise CHP Lideri ”Ankara’da değil. En zorlandığım yerler Balıkesir ve Denizli oldu.” ifadelerini kullandı.