Kılıçdaroğlu’nun Dikkat Çeken 15 Temmuz Mesajı

CHP Genel Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya üzerinden yapmış olduğu 15 Temmuz darbe girişimine yönelik paylaşımında savcılara dikkat çeken çağrıda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun Dikkat Çeken 15 Temmuz Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, “Halen ülkemizde yürekli savcılar bulunduğuna inanıyorum. Cumhurbaşkanı dahi olsa Erdoğan’ı çağıracak ve soracak; “Ne istediler?” ve “Siz ne verdiniz?”. İşte o gün FETÖ’nün siyasi ayağı da çözümlenmiş olacak…” ifadelerine yer vedi.

“YILLARCA DESTEK GÖRDÜ”

Paylaşımda, “Şurası unutulmamalıdır ki FETÖ Darbe Girşimi, sadece 15 Temmuz gecesinden ibaret bir demokrasi karşıtı saldırı da değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ele geçirmek isteyen FETÖ, bu doğrultudaki faaliyetleri sırasında dönemin AK Parti hükümetlerinden yıllarca açık destek görmüş, başta ordumuz olmak üzere kamu kurumlarına, güvenlik bürokrasisine ve hukuk sistemine yönelik kumpaslar kurmuştur” ibareleri de dikkat çekti.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Yayınlama: 15.07.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.