Konak Belediyesi’nin çorba ikramı ile soğuk güne sıcak başlangıç!

Konak Belediyesi’nin ikram araçları, her kış olduğu gibi bu kış da sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına gitmek için yola koyulan vatandaşları, kentin işlek noktalarında karşılayarak çorba ikram ediyor. İzmirliler güne sıcak bir çorbayla başlamanın tadını çıkarıyor.

Konak Belediyesi’nin çorba ikramı ile soğuk güne sıcak başlangıç!
Yayınlama: 11.01.2022
A+
A-

Konak Belediyesi’nin geleneksel hale gelen ve İzmirlilerin soğuk kış günlerine sıcak bir başlangıç yapmasını sağlayan sıcak çorba dağıtımı, bu kış da devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına gitmek için yola çıkan vatandaşları, Konak Belediyesi’nin İkram Ekipleri kentin en işlek noktalarında karşılayarak sıcak çorba ikramında bulunuyor. Her gün 1500 kase çorba ikramı yapan ekipler, Sabah 7.30 ile 8.30 saatleri arasında, metro giriş çıkışlarında ve Kemeraltı girişinde dönüşümlü olarak hizmet veriyor. Vatandaşa ikram edilen çorbaların hazırlığı ve dağıtımında hijyene büyük önem verilirken, çorbaların lezzetli olmasına da özen gösteriliyor. Her gün farklı çorba çeşitleri taze taze üretilerek ikram ediliyor.

Hangi Gün, Nerede İkram Ediliyor?

Pazartesi Basmane Garı, Salı Üçyol metro, Çarşamba Bahribaba Parkı metro önü, Halkapınar metro önü ile Vilayet Konağı Kemeraltı girişinde çorba ikramı yapılıyor. Güne sıcak ve lezzetli bir çorbayla başlayan vatandaşlardan tam not alan çorba ikramı, kış aylarında, özellikle hava sıcaklığının düşük olduğu günlerde yapılmaya devam edecek. Sabahın erken saatinde işe giden esnafı, çalışanı, okula giden öğrenciyi mutlu eden uygulama ile her sabah 1500 kase çorba ikram ediliyor. Vatandaşıyla güne omuz omuza başlayan Konak Belediyesi paylaşma ruhunu da yansıtıyor. 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.