Köse’den Başkan Batur’a ziyaret

Köse’den Başkan Batur’a ziyaret

Özel bir programı sebebiyle İzmir’e gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’u makamında ziyaret etti.

Nar Tanelerini ziyaret etti

Narlıdere Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen görüşmeye CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP İzmir Kadın Kolları başkanı Ayfer Cömert, CHP İzmir il kadın kolları yöneticileri ile CHP Narlıdere İlçe Kadın kolları başkanı ve yöneticileri katıldı. Başkan Batur, son derece sıcak ve samimi bir şekilde geçen ziyaret sonrasında  Köse’ye, Narlıdere’de 2010 yılında beri engelli çocuklar için verilen hizmetleri aktarmak için  Nar Taneleri özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyarette bulundular. Başkan Batur ‘ Narlıdere için gerçekleştirdiğim en önemli proje’ diyerek CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye yapılan çalışmaları anlattı. Batur “ Nar Taneleri özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezimizde öğretmenlerimiz, psikologlar ve terapistlerimiz ile çocuklarımızın gelişimine faydalı olmaya çalışıyoruz. 2005 yılından bugüne özel çocuklarımız için hazırladığımız çalışmalara yenilerini ekleyerek devam ediyoruz.  Nar Taneleri Akşam Bakım Merkezimiz ve Nar Taneleri özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezimiz ile özel çocuklarımızın ihtiyaçlarını bugüne kadar karşılamaya çalıştık fakat büyüyen ve gelişen Narlıdere ile maalesef engelli birey nüfusundaki artışta büyüdü. Artan ihtiyaçları karşılamak ve örnek bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadık. Narlıderemizin en güzel yerlerinden biri olan Sahilevlerinde, 8000 metrekare alan içinde dersliklerin, atölyelerin, kafelerin, amfi tiyatronun, büfelerin, evcil hayvan barınaklarının, dinlenme alanlarının, spor sahalarının, hobi bahçelerinin olduğu, modern bir kampüs havasında “Nar Taneleri Eko Çiftlik ve Sosyal Yaşam Merkezi Projesimizi hayata geçiriyoruz. Biz tüm çalışmalarımızı gerçekleştirirken özel çocuklarımıza ve ailelerine, her gün faydalı olabilen çalışmalar tasarlıyoruz. Günü kurtarmaya değil, hayatı paylaşmaya çalışıyoruz. O yüzden biz yaptığımız tüm çalışmalar ile ‘bir gün değil, her gün yanınızdayız’ diyoruz.” dedi.

Tebrik ediyorum

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Nar Taneleri özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, merkezde bulunan çocuklarla ilgilendi ve verilen eğitimler ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Aynı zamanda merkezde bulunan veliler ile de görüşen Köse, Nar Taneleri özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde gerçekleştirilen özel çocuklar için yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Batur’u tebrik etti. Köse “ Bu çalışmalar çok önemli. Genişleyerek devam edeceğine inanıyorum. Son derece hassas olan bu özel çocuklarımızın eğitimi ve rehabilitasyonu için gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi….

Yayınlama: 08.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.