Köşklü öğrenciler Dilek Yarımadası’nı gezdi

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN FİNANSE EDİLEN ‘TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI GELECEK’ İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA KÖŞK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL ÖĞRETMENLERİ VE 100 ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA GÜZELÇAMLI MAHALLESİNDE BULUNAN DİLEK YARIMADASI-BÜYÜK MENDERES DELTASI MİLLİ PARKI’NI GEZDİ.

Köşklü öğrenciler Dilek Yarımadası’nı gezdi
Yayınlama: 26.11.2018
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ‘Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek’ isimli proje kapsamında Köşk Anadolu İmam Hatip Lisesi okul öğretmenleri ve 100 öğrencinin katılımıyla Güzelçamlı Mahallesinde bulunan Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nı gezdi.

Köşklü öğrenciler, proje kapsamında Milli Parkın sahillerinde, Kanyon bölgesinde ve diğer ortak yaşam alanlarında doğa yürüyüşü yapılırken, aynı anda temizlik de yapıldı. Proje ile okul ve çevresinde, hem gençlere hem de diğer vatandaşlara farkındalık oluşturmak amacıyla temizleme çalışmaları ve yürüyüşler gerçekleştirilecek. Aralık ayında ise projede kapsamında yapılan çalışmalarda çekilen fotoğraflar Forum Aydın AVM’de sergilenecek.

Hayata geçirilen bu projeyle temiz çevreye dikkat çekilerek, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak ve sağlıklı yaşamanın öneminin genç nesillere aktarılacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.