Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Köylü Milletin Efendisidir’ dedi ‘Köy Pazarı’nı, meşhur Acıpayam Salı pazarı’na taşıdı!

2012 yılından bu yanan Acıpayam’da her cuma günü köylülerin açtığı köy pazarı, bu günden itibaren her salı Acıpayam Kapalı Pazaryeri’nin 2. katına kurulacak.

2012 yılından bu yanan

2012 yılından bu yana Acıpayam’da köylülerinin her cuma Salih Tanyeri Caddesi’nde kendi ürettiği ürünlerini satmasına imkan sağlayan ‘Acıpayam Köy Pazarı’ bu günden itibaren Acıpayam Kapalı Pazaryeri’nin 2. katında Acıpayamlılara hizmet veriyor. Başkan Hulusi Şevkan’ın girişimiyle alınan bu karar ile, Acıpayam’ın meşhur salı pazarı ile birlikte, Acıpayam’ın köylerinden gelen vatandaşlar ürettikleri ürünlerini Acıpayamlılarla buluşturuyor.

ACIPAYAMLILARI KÖY PAZARINA DESTEĞE DAVET ETTİ!

Başkan Hulusi Şevkan’da bu gün ilk kez Pazaryeri’nde kurulan Köy Pazarı’nı ziyaret ederek alışveriş yaptı. Ürünlerini satan köylü vatandaşlarla bol kazançlar dileyen başkan Şevkan, Acıpayamlılara da köy pazarından alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu. Daha önce belediye personelleri ile de bir araya gelen Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, personellerinin köy pazarından alışveriş yapması ve destek olması için toplantı gerçekleştirdi. Köy Pazarına destek için sosyal medya hesabından da paylaşım yapan başkan Şevkan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü milletin efendisidir’ sözü ile ‘Köy Pazarımızdan tüm hemşehrilerimizi alışveriş yapmaya bekliyoruz’ notunu paylaştı.

Haber: Serkan ÖZKURT