Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KPSS Şartsız memur alımı 2023

KPSS Şartsız memur alımı

KPSS Şartsız memur alımı 2023 iş ilanları son günlerin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Birçok vatandaş KPSS şartsız memur iş ilanları ile ilgili sorulama yapmaya başlarken, birbiri ardına yapılan açıklamalar ile 18-65 yaş arası memur alımı süreçlerine ilişkin belirsizlikler ortadan kaldırılıyor. Peki, KPSS Şartsız düz memur alımı 2023 şartları neler? KPSS şartsız şoför alımı 2023 yılında da yapılacak mı? KPSS şartsız memur iş ilanları nereden görülebilir? Belediye memur alımı 2023 sayıları belirlendi mi? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizde. 

KPSS Şartsız memur alımı 2023 sürecine ilişkin birçok ilde kadrolar açılmaya başlandı. Zabıta memuru, belediye memuru, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför ve personel alımı için başvurular da başladı. Memur olma hayali kuran vatandaşlar 18-65 yaş arası memur alımı ilanlarını araştırma başladı. 

Belediye Memur Alımı 2023 Sürecinde Nerelere Başvuru Yapılabilir?

Belediye alımı 2023 sürecinde birçok belediye KPSS şartsız iş ilanları yayınlamaya başladı. Bu kuruluşlar arasında yer alan Bahçelievler Belediyesi’nde düz memur, mimar, mühendis, zabıta memuru alımı başvuruları yarın başlıyor. Bahçelievler Belediyesi KPSS Şartsız personel alımı 2023 için belirli kontenjanlar ayırdı. Bunlar 40 düz memur, 7 mühendis, 1 peyzaj mimarı, 20 zabıta memuru olarak açıklandı. Bahçelievler Belediyesi tarafından açıklanan 2023 memur iş ilanları ile ilgili başvurular 23 Ocak 2023 ile 27 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak. 

Bahçelievler Belediyesi, Belediye Memur Alımı 2023 Özel Şartları

1. İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

2. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

3. Zabıta memuru kadrosuna başvuracaklar için; 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+ -) 10 kg. dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri Belediyemizce yapılacaktır.

4. Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

5. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) veya en az (A) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 

Kadıköy Belediye Memur Alımı 2023

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından belediye memur alımı 2023 kapsamında yapılan açıklama ile 11 zabıta memuru alımı başvuru formunun yayınlandığına ve başvuruların 23 Ocak’tan itibaren şahsen alınacağı bildirildi. 

Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi KPSS Şartsız Memur Alımı 2023

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi KPSS Şartsız memur alımı 2023 sürecine ilişkin açıklamayı yayınladı. Buna göre Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı başvuru formunun yayınlandığına, başvuruların 23 Ocak tarihi itibariyle başlayacağı ifade edildi. 

Sermaye Piyasası Kurulu 18-65 Yaş Arası Memur Alımı

Sermaye Piyasası Kurulu resmi internet adresinden yapılan açıklamada farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 18-65 yaş arası memur alımı yapılacağına yer verildi. Memur, güvenlik görevlisi, şoför ve tekniker, teknisyen ile aşçı ve hizmetli kadrolarında istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında başvurular internet üzerinden, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak. Personel alımı başvurusu 23 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ve müracaatlar 6 Şubat 2023 tarihine kadar alınacak. 

Kültür Ve Turizm Bakanlığı KPSS Şartsız Memur Alımı 2023 İlanını Yayınladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız memur alımı 2023 ilanını yayınladı. Buna göre büro personeli, güvenlik görevlisi, şoför ve temizlik personeli kadrolarında istihdam etmek üzere 171 kamu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yayınlanan duyuruda başvuruların 23 Ocak 2023 tarihinde başladığına yer verildi.