‘Kral Şakir ve Korsanlar Diyarı’na yoğun ilgi

‘Kral Şakir ve Korsanlar Diyarı’ filminin galası yoğun ilgi ile gerçekleşti.

‘Kral Şakir ve Korsanlar Diyarı’na  yoğun ilgi
Yayınlama: 06.10.2019
A+
A-

‘Kral Şakir ve Korsanlar Diyarı’nın İzmir Galası çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi ile gerçekleşti. İzmir Optimum’da gerçekleştirilen galaya Kral Şakir’in çizeri ve yazarı karikatürist Varol Yaşaroğlu da katıldı.

Çocuklar ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği galada, Yaşaroğlu ilk olarak çocuklar ve ailelerle sohbet etti. Sohbet bölümünün ardından Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir sevenlerine imza dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Yaşaroğlu,“Uzun zamandır kardeşlerimiz, çocuklar ve ebeveynlerimiz bugünü bekliyordu. Çok da güzel bir film oldu. Çok olumu tepkiler alıyoruz. Salondan çıkan seyirciler filmin hiç bitmemesini istiyor” dedi.

“Türk halkı Kral Şakir’i bağrına bastı”

Kral Şakir ve Korsanlar Diyarı filminin tüm zamanların en iyi açılış yapan animasyon filmi olduğunu vurgulayan Yaşaroğlu,”Daha da büyük başarılara imza atacağız. Film, Türk markası ve Türkiye’de doğdu. Şu anda Türk halkı Kral Şakir’i bağrına bastı” şeklinde konuştu. Yaşaroğlu ayrıca Kral Şakir’in devamının geleceğini bildirerek bütün dünya çocuklarının tanımasını istiyorum dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.