Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçük Çocuğu Taciz Edip Ölümüne Neden Olan Zanlı Yine Tutuklanmadı!

İzmir’de duruşmada kendisini taciz eden kişiyle karşılaşacağı için yaşadığı stres ve korku nedeniyle kalp krizinden yaşamını yitiren 9 yaşındaki Y.K.’yi taciz ettiği ileri sürülen Tuncay Ç. hakkındaki tutuklama talebi yine reddedildi. Tuncay Ç., geçtiğimiz günlerde Muğla’nın Menteşe ilçesinde 2 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı.

 İzmir’de duruşmada kendisini

İzmir’in Bornova ilçesinde hayatını kaybeden 9 yaşındaki kız çocuğu Y.K.’ye, vefatından önce cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Olay 

İzmir’in Bornova ilçesinde, arkadaşının dedesi Tuncay Ç.’nin tacizine uğradığı öne sürülen, o günden sonra okula gitmeyen, psikolojik tedavi gören Y.K.’nin (9), duruşmada kendisini taciz eden kişiyle karşılaşacağı için yaşadığı stres ve korku nedeniyle kalp krizinden yaşamını yitirdi. Tutuksuz sanık Tuncay Ç. hakkında, “mağdurun bitkisel hayata ve ölümüne neden olacak şekilde çocuğa cinsel istismarı ile çocuğun cinsel istismarı” suçlamalarından dava açıldı. 

Mahkeme, Tuncay Ç. hakkında, Y.K.’nin ölümüne ilişkin “kasten öldürme” suçlamasıyla açılan davanın bu dosyayla birleştirilmesine karar verdi.