Kulalı öğrenciler meclis başkanlarını seçti

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN VE 19 OKUL MECLİS BAŞKANININ OY KULLANDIĞI KULA ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİNİ 8 OY ALAN GERMİYANOĞULLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ AYŞE DELİBAY KAZANDI.

Kulalı öğrenciler meclis başkanlarını seçti
Yayınlama: 27.11.2018
A+
A-

Manisa’nın Kula ilçesinde gerçekleştirilen ve 19 okul meclis başkanının oy kullandığı Kula Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimini 8 oy alan Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Delibay kazandı.

Toplamda 19 okul başkanının oy kullandığı seçimde aday olan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mürşide Sarı 4 oy, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Gizem Erdem 4 oy, İbrahim Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emine Sümer 2 oy alırken, Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Delibay 8 oy aldı. 8 oy alarak rakiplerine karşı üstünlük sağlayan Delibay, 2018-2019 eğitim öğretim yılında Kula İlçe Öğrenci Meclis Başkanı olarak görev yapacak.

Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, “Her okulda seçilen okul başkanları olduğu gibi ilçe bazında da seçilmesi gereken bir temsilci var. Kula’da geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da ilçe temsilcisi seçimini yaptık. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Delibay başkan olarak seçildi. Öğrenci temsilcisi, öğrenciler ile idareciler arasındaki köprü gibidir. Öğrenci sorunlarını ve isteklerini, idarecilere aktaran öğrenci meclis başkanının da görevi bir öğretmen kadar yoğundur. Başkan seçilen öğrencimize görevinde başarılar diyorum.” dedi.

Kula Jeopark Ortaokulu toplantı salonunda yapılan ilçe öğrenci meclis başkanlığı seçimine Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, okul müdürleri, öğretmenler, okul başkanları ve öğrenciler katıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.