Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kulüpler birliği’nin yeni başkanı Mehmet Sepil oldu!

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki merkezinde saat 13.00’te başlayan genel kurulda, yeni başkan seçildi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı seçildi.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki

Fikret Orman’ın Beşiktaş Kulübü’nde başkanlıktan ayrılmasının ardından vakıftaki başkanlık görevi de sona erdi. Kulüpler Birliği bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yeni başkan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil oldu.

2000’de kurulan Kulüpler Birliği Vakfı’nda bugüne kadar İlhan Cavcav (3 dönem), Cemal Aydın, Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Halil Ünal, Göksel Gümüşdağ, Dursun Özbek ve Fikret Orman başkanlık yaptı.

MEHMET SEPİL TELEKONFERANS İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Kulüpler Birliği Divan Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ toplantının ardından yaptığı açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni başkanının Mehmet Sepil olduğunu ve kendisinin Amerika’da bulunması nedeniyle seçimin telekonferans şeklinde yapıldığını açıkladı.

Gümüşdağ ayrıca Kulüpler Birliği olarak ortak bir deklarosyan hazırladıklarını ve 18 kulübün imzasıyla UEFA’ya göndereceklerini duyurdu. UEFA’nın ‘Asker Selamı’ nedeniyle Milli Takım ve kulüplerimize karşı sergilediği bu tavrın kabul edilemez olduğunu belirtti.