Kütahya Domaniç’te Minibüs kazası! İlk belirlemelere göre 1 ölü 15 yaralı!

Kütahya’ya bağlı Domaniç ilçesinde meydana gelen kazada 2 minibüs çarpıştı. ilk belirlemelere göre kazada 1 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı.

Kütahya Domaniç’te Minibüs kazası! İlk belirlemelere göre 1 ölü 15 yaralı!
Yayınlama: 16.10.2019
A+
A-

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde meydana gelen minibüs kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü 15 işi de yaralandı. Trafik kazasının gerçekleştiği bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, araç içerisinde bir çok kişinin sıkıştığı ve çok sayıda ambulans ve itfaiye ekiplerinin olay yerine intikal ettiği belirtiliyor.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Kütahya’nın Domaniç ilçesi İnegöl karayolu 4. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bursa’nın İnegöl ilçesinden gelen Hüseyin Küçük yönetimindeki 43 AAC 090 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Enes Işık idaresindeki 16 NEB 33 plakalı minibüsle Durabey köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki araçta hurdaya dönerken içinde sıkışanları ihbar üzerine gelen itfaiye, jandarma, emniyet ve sağlık ekipleri çıkardı. Panelvan tipi minibüste yolcu olan Hüseyin Erten hayatını kaybederken, yaralanan 15 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ölen Hüseyin Erten’in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.