Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kütahya’daki kazada baba Enver Harman’ın acı tesadüfü! Oğlunun öldüğü kazayı habersiz uzaktan izlemiş!

Kütahya’da dün meydana gelen kazada oğlunu kaybeden belediye işçisinin durumdan habersiz bir biçimde oğlunun kaza yaptığı yerde temizlik çalışmalarına katıldığı ortaya çıktı.

Kütahya'da dün meydana gelen
https://www.youtube.com/watch?v=5SI4huq1eGU

Dün Kütahya-Afyonkarahisar karayolu üzerinde meydana gelen kazada 3 genç hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden Muhammed Harman’ın babası Enver Harman, kazada yıkılan ağaç parçalarını temizlemek üzere olay yerine geldiği ve olaydan habersiz bir biçimde çalışmalara katıldığı öğrenildi. Kütahya Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan baba Enver Harman, oğlu hayatını kaybettiği kaza yerinde, görevlendirildiği, çarpma sonucu refüjde yerinden sökülen ağacı motorlu testereyle parçalara ayırma çalışması yaptığı belirtildi.

OLAYDAN HABERSİZ OLAY YERİNİ İZLEMİŞ

Enver Harman, işini bitirince olay yeri incelemesi ve cenazelerin araca taşınmasını her şeyden habersiz bir şekilde uzaktan izledi. Baba Harman, kazadan birkaç saat sonra ölenlerin kimliklerinin belirlenmesiyle, kaza yerindeki iki cesetten birinin oğluna ait olduğunu öğrendi.

OLAY YERİNDE ÇALIŞIRKEN TESADÜFEN KAYDEDİLMİŞ!

Enver Harman’ın görüntüsü, olay yerinde yaptığı çalışmanın görüntüsünün ise tesadüfen kaydedildiği ortaya çıktı.