Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahyalılar İzmir İftarında Buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’na bağlı derneklerin İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndaki iftar, binlerce hemşehriyi bir araya getirdi. 

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir ilçe Başkanları, AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.
Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy, İftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ”Artık Kütahyalılar olarak büyük birlik beraberlik sağladık. Herkes bu sahneyi iyi gözlemlesin bilsin ki bir Kütahyalı’nın derdi hepimizin derdidir. Kütahyalı uyanmıştır. Menfaatçilerin ve vatanına, milletine ihanet edenlerin yükselişine basamak olmayacak, hak ve adaleti inanan, savunanların arkasında destek duracaktır. Gönül soframıza katılım sağlayan sevgili hemşerilerimiz ve saygıdeğer protokolümüze sonsuz teşekkürü borç biliriz. Her gün dimdik ,daima ileri ve günden güne fazlalaşmamız dileğiyle Ramazanı şerifi ve mükafatı Ramazan bayramınızı kutlarım. Değerli Dernek Başkan ve yönetici arkadaşlarım ile tüm sponsor iş adamlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Kütahyalı Hamza Dağ, yaptığı konuşmada, ”İzmirde yaşayan hemşerilerimize teşekkür eder geleneksel hale dönüşen bu iftar programların devamını temenni ederim. Ramazan bayramından sonra 2 bayramımız inşallah 24 haziranda olacaktır. Hemşerilerimizin Ramzanını tebrik ederim” dedi.
Programda iftar yemeği, tasavvuf müziği, semazen gösterileri Hacivat Karagöz oyunları, kuran tilaveti ve ilahiler okundu. Komedi dans üçlüsü çocukları ve misafirleri eğlenceli sunular yaparak eski ramazan günlerini yaşattılar.(İHA)