Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ligin Yeni Lideri Denizlispor!

Denizlispor, evinde Adana Demirspor’u ağırladı. Rakibi sahada sürklase eden Horoz, 3 puanı 5 golle aldı. Ligin zirvesine adını yazdırdı.

Denizlispor, evinde Adana Demirspor’u

Denizlispor Spor Toto 1.Lig’in 19.haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda Adana Demispor2u ağırladı. Denizlsipor2un maçın başından sonuna kadar etkili oynadığı maçta 5-1’lik skorla gülen taraf Denizlispor oldu. Gençlerbirliği’nin bir kez daha puan kaybettiği haftada Horoz, aldığı 3 puan ile Gençlerbirliği’nden 1 puan üste ligin zirvesinde yer aldı.

MAÇTAN DETAYLAR

Denizlispor maça etkili başladı. Maçın başından bu yana gol arayan taraf olan Denizlispor, aradaığı golü 20. dakikada Mehmet Akyüz’ün kullandığı penaltı atışı ile buldu. Adana Demirspor’un çok sert oynadığı maçın ilk yarısında 5 sarı kart çıktı. 30. dakikada Adana Demirspor Vedat Bora ile beraberliği yakaladı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Denizlispor ilk yarının bitimine yakın Recep Niyaz ile 2 golü buldu ve ilk yarıyı rakibi önünde 2-1 üstün tamamladı.

İKİNCİ YARI HOROZ RAKİBİNİ YIKTI

İkinci yarı iki oyuncu değişikliği ile başlayan Yılmaz Vural’ın ekibi Adana Demirspor ikinci yarının ilk dakikasında üstünlük kurmaya çalıştı. Denizlispor’un sıkı savunmasını aşamayan Adana Demirspor’u maçtan koparan gol 62. dakikada Denizlispor’un en önemli gol silahı Mehmet Akyüz’den geldi. Bu golden sonra birden fazla atağa giren Denizlispor aradığı 4. golü 74.dakikada Recep Niyaz’ın ayağından buldu. 4. golden sonra iyice oyundan düşen Adana Demirspor’un kalesine yüklenen Horoz’da 76. dakikada 2 golle yıldızlaşan Mehmet Akyüz yerine yeni transfer Lanre Kehinde dahil oldu. Oyun içinde etkili görünen Nijeryalı futbolcu taraftarın beğenisini kazanmayı başardı. Maçın sonlarına doğru kontrataklarla Adana Demispor savunmasını bunaltan Denizlispor maçın skorunu tayin eden 5. golü 84. dakikada Ziya Alkurt’un ayağından buldu.

LİGİN ZİRVESİ HOROZA EMANET!

5. gol sonrası iki değişiklik birden yapan Yücel İldiz, Recep Niyaz’ın yerine Burak Altıparmak’ı, Burak Çalık’ın yerine de Gökhan Süzen’i oyuna aldı. Taraftarın yoğun coşkusu ile geçen maçat Denizlispor aldığı bu önemli 3 puan ile iki hafta üst üste kaybeden Gençlerbirliği’ni geride bırakarak ligin yeni lideri oldu.